• 14 april Roofvisdag met spectaculaire aanbiedingen bij Fish Inn Venlo!

  Zaterdag 14 april staat bij Fish Inn in het teken van de Roofvis. Omdat de gesloten tijd voor veel roofvissers erg lang kan duren hebben ze in Venlo een Roofvis Opendag in het leven geroepen die voor iedere visser toegankelijk is. Deze dag staat in het teken van de beste acties, leuke demo’s en gesprekken met pro-staffers van de beste roofvismerken.

  Open dag roofvis
  Merken als Floatplus, Momoi, Reins, Quantum, Zebco, Savage Gear, Rozemeijer, Waterwolf, Spro, Henk Simons, Westin, Gamakatsu, Deeper, Fox Rage, Salmo, Minnkota, Humminbird, Lowrance en Hearty Rise zullen op deze dag aanwezig zijn. De vissers van deze merken staan tot jullie beschikking voor leuke gesprekken en demo’s, zoals bijvoorbeeld de actie showen van een bepaald kunstaas in ons speciale kunstaaszwembad. Heb jij nog bepaalde vragen dan kun je deze gerust stellen aan de top-vissers die op deze dag aanwezig zijn.

  Open dag Roofvisshop
  Natuurlijk is de winkel weer helemaal up to date gemaakt en zijn alle nieuwe producten voor 2018 al netjes ingeruimd in de schappen. Ook zijn er weer enkele merken nieuw toegevoegd aan het assortiment, denk hierbij aan Keitech shads, Bass Assassin shads, Quantum hengels & Mann’s shads en het nieuwe Spro Freestyle pakket. Iedere pro-staffer is natuurlijk perfect op de hoogte van de nieuwigheden binnen zijn merk en geeft jou hier graag tekst en uitleg over.

  Spro Freestyle
  Naast dat Fish Inn natuurlijk altijd een super scherp prijsbeleid hanteert lopen er op deze dag een aantal super scherpe acties. Denk hierbij aan 10% korting op alle thermopakken, hierdoor wordt het wel erg gunstig om jouw nieuwe warmtepak juist in het voorjaar aan te schaffen. Ook zal er een 10% kortingsactie zijn op alle roofvishengels, wie weet komt de hengel die normaal net boven je budget lag hierdoor wel binnen handbereik. Natuurlijk hebben wij een groot aanbod hengels op voorraad zodat je jouw aankoop direct mee naar huis kunt nemen!

  Roofvis aanbiedingen banner
  Wij verwachten een gezellige dag die zowel voor de beginnende als de gevorderde roofvisser erg interessant zal zijn!

  Iedereen is 14 april vanaf 09:00 tot 17:00 uur van harte welkom op de Doctor Cuypersstraat 24 in Venlo, de koffie staat klaar.