C-MAP introduceert Embark AIS-Overlay

C-MAP, toonaangevend op het gebied van digitale nautische cartografie en cloudgebaseerde kaarten, heeft vandaag op boot Düsseldorf nieuwe AIS-functionaliteit aangekondigd voor de Embark navigatie-app. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers boten rondom hen in real-time bekijken, waarbij AIS-gegevens rechtstreeks als overlay op hun kaart worden geprojecteerd. De overlay verbetert de C-MAP Embark ervaring en is ontworpen om schippers te helpen bij het plannen en navigeren, zodat zij vol vertrouwen en plezier het water op kunnen gaan.

Door toevoeging van AIS-functionaliteit kunnen Embark gebruikers nu in één oogopslag boten binnen een straal van 54 zeemijl (100 km) zien, evenals de positie, snelheid en koers van elk schip. Deze waardevolle grafische overlays verbeteren de veiligheid en helpen gebruikers in situaties met weinig zicht, veel verkeer of andere uitdagende situaties.

"We zijn zeer verheugd de toevoeging van AIS-gegevens aan onze al robuuste Embark app aan te kondigen," aldus Jorge Sevillano, hoofd mobiele apparaten bij Navico. "Dit is een van de meest gevraagde updates van onze bestaande klanten. We willen hen een gerust gevoel geven wanneer ze gaan varen en AIS is nog maar het begin van een nieuwe set oplossingen die we hebben gepland om de veiligheid en het plezier op het water te verbeteren."Gebruiksvriendelijke kaarten kunnen worden gepersonaliseerd op basis van de behoeften van schippers en vervolgens worden gedownload met routes, waypoints en tracks - allemaal offline toegankelijk voor een stressvrije tijd op het water. Embark gebruikers kunnen ook recensies schrijven en foto's bijvoegen om hun avonturen op het water van die speciale dag vast te leggen of hun reizen met vrienden en familie te delen.

De nieuwe AIS-functie is beschikbaar op iOS en Android en maakt deel uit van Embark Premium, één abonnement voor alle vaarbehoeften. Embark Premium biedt toegang tot nauwkeurige offline kaarten, gedetailleerde weersvoorspellingen voor de scheepvaart en informatie over getijden, golven en water, en nu ook real-time AIS. Embark Premium is verkrijgbaar vanaf slechts € 25,99 per jaar, afhankelijk van het kaartgebied dat je nodig hebt. Schippers kunnen Embark Premium ook gratis uitproberen met een proefperiode van veertien dagen.Ga voor meer informatie naar http://lightmarine.c-map.com/mobile/c-map-embark-app.

Over C-MAP:
C-MAP biedt 's werelds grootste digitale maritieme navigatiekaartendatabase, die de klanten helpt bij het verkennen van digitale opties en nautische activiteiten door middel van geïntegreerde, intelligente informatie makkelijker maakt. C-MAP biedt nauwkeurige, bijgewerkte elektronische kaarten van de hele wereld, toegevoegde waarde en services die je veilig naar verre horizonten brengen of je vol vertrouwen laten varen en zeilen. Na de recente overname door Navico, is C-MAP het vierde merk in Navico's portefeuille dat aansluit bij Lowrance®, Simrad® en B&G®. Ga voor meer informatie naar www.c-map.com.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235