Evenementen

Watersportbeurs boot Düsseldorf in de startblokkenZaterdagmorgen 19 januari gaan om tien uur de deuren van boot Düsseldorf, 's werelds grootste indoor watersportevenement open. Negen dagen lang tonen bijna 2.000 internationale exposanten alles wat de watersport te bieden heeft.Alles inclusief!

Ook tijdens deze jubileumeditie vormen circa 1.500 boten in alle soorten en maten het hart van de beurs. Maar ook alle andere watersporten hebben op boot Düsseldorf een eigen podium. Zo vind je er alles op het gebied van duiken, (tow-in) surfen, kiten, waterskiën, roeien, hengelsport en droomvakanties. Daarnaast is er volop entertainment: oefenen in de duikkoker, roeien op de testbaan of golfsurfen - op boot is alles inclusief.

E-Tickets
Bestel jouw tickets voor boot 2019 online. eTickets zijn zes euro goedkoper dan aan de kassa en geven recht op gratis openbaar vervoer in de regio op de dag van het beursbezoek. Leden van de boot.club ontvangen drie euro extra korting. Meld je hiervoor gratis aan op www.boot.club.Heb je nog vragen? Kijk dan op de website van boot Düsseldorf.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

20928

Foto's

92092

likes

221