Product Informatie

What's New: nieuwe producten voor het roofvissen

Enkele nieuwe producten voor het roofvissen van Rozemeijer, Salmo, Yamaha en Albatros/Hester; verder heeft de VNV een interessant boekje uitgebracht over het maken van betere foto's tijdens het vissen.

Extra lengte


Met zijn lengte van 28 cm en de lange puntbek is de Rozemeijer Long Nose Plier ideaal om ook diep zittende haken te lossen bij het vissen op roofvis.

De teflon coating zorgt voor een goede grip op haken en dreggen. De handgrepen liggen comfortabel in de hand.Adviesprijs € 14,99.
Website: www.rozemeijer.com.

 

Met polycarbonaat schoep


De Salmo Perch is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes/gewichten en in vier verschillende uitvoeringen: drijvend (FL), ondiep lopend (SR), diep lopend (DR) en super diep lopend (SDR).Deze modellen zijn dan ook nog eens verkrijgbaar in natuurlijke, holografische en in extra goed zichtbare, fluorescente kleuren. Het is zonder twijfel de beste baarsimitatie die beschikbaar is.Website: www.salmo.com.pl.

 

Levensechte kleurpatronen


Niet alleen snoekvissers hebben met een Hester plug een echte vanger aan hun onderlijn, want ook voor de baars zijn er vele soorten kleine, diep en ondiep duikende pluggen met een schitterende actie.

Maar het voorjaar is in volle gang, een tijd waarin de roofvis vanaf juni weer met kunstaas bevist mag worden. Kies nu voor groot kunstaas zoals deze Hester Pike welke in lengtes van 12 en 16 cm te verkrijgen is.Website: www.albatroshengelsport.com.

 

Met multifunctionele stuurhendel


De nieuwste F20 buitenboordmotor van Yamaha heeft veel belangrijke technologieën die de F25 ook heeft en biedt daarnaast dezelfde capaciteiten en uitstraling aan een volledig nieuw publiek.

De prestaties zijn niet alleen soepel en indrukwekkend, maar deze buitenboordmotor heeft ook een aantal doordachte functies die het leven op en naast het water plezieriger en relaxter maken. Hij is draagbaar en eenvoudig op te bergen. Niet alleen door het geringe gewicht, maar ook door het nieuwe ontwerp van de comfortabele draaggreep. Het acculoze elektronische brandstofinjectiesysteem (EFI) zorgt voor gemakkelijk starten, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. En je kunt nu kiezen uit de opties elektrisch, handmatig of elektrisch/handmatig starten.Website: www.yamaha-motor.nl.

 

Betere visfoto’s maken


Rudy van Duijnhoven heeft voor de Vereniging Nederlandse Vliegvissers een boekje geschreven over het fotograferen tijdens het vissen langs en op het water.

In 116 pagina’s wordt nader ingegaan op diverse cameratypen, lenzen, de juiste belichting en een interessante opbouw van de foto. Ook speciale technieken zoals het fotograferen van insecten komen aan bod. Het boekje ‘Vliegvissen en Fotograferen’ in A5 formaat komt op € 15 voor niet-leden, € 12,50 voor leden en is te bestellen via de website van de VNV.Website: www.vnv.nu.

 

Bekijk ook:
https://www.roofvisnet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-varende-roofvisser/
https://www.roofvisnet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-het-vissen-op-roofvis/
https://www.roofvisnet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-roofvisser/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235