Evenementen

Dit weekend is het zover: de 17e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs 2018Ga jij dit weekend vissen in de kou of lekker warm naar de grootste hengelsportbeurs van Europa? Met meer dan 200 stands en 20.000 m² beursvloeroppervlakte biedt deze kwaliteitsbeurs superscherpe aanbiedingen en tal van groothandels die nu al hun nieuwe materialen voor 2019 zullen tonen. Ook voor de jeugdige bezoeker is er genoeg te doen. De eerste 350 kinderen tot en met 16 jaar krijgen een gratis Mitchell-hengel en een kilo Berlok lokvoer. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting!

 

Spectaculaire opening
Roofvis
Hier komt alles en iedereen tezamen. Alle grote merken geven acte de présence. Denk alleen al aan Westin, Berkley, Rozemeijer, Daiwa, Gunki, Next Level Fishing, Spro, etc. Voor deze bedrijven is de beurs hét moment om voor het eerst hun crème de la crème van noviteiten aan het grote publiek te tonen. Daarnaast is het voor jou de kans om regelrechte roofvisiconen te ontmoeten zoals Luc Coppens, Bertus Rozemeijer, Simon Torenbeek, Sander Paans en veel meer roofviscracks die jou hier van de nodige tips en trucs kunnen voorzien. Verder zullen er tal van demonstraties zijn en kun je profiteren van, speciaal voor de beurs, gunstig geprijsde roofvismaterialen.

Social mediaplein
Helemaal nieuw dit jaar op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht is het Social Media Plein. Op deze stand zijn continu allerlei bekende vissende Youtubers, Facebookers Instagrammers etc. te vinden, waaraan je alles mag vragen, mee op de foto kunt of gefascineerd kunt luisteren naar hun verhalen. Lees hier meer over het social mediaplein.

Vaste stokkenshow
De merken die mee doen zijn onder andere: Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past.

Zeevisstraat
Een heus strand met daarop een leuke strandtent, een professioneel uitgeruste zeevisboot, een aantal strandhengel-opstellingen en een flink aantal zeevisprofessionals. Op dit plein zal de sportvisserij op zee goed vertegenwoordigd worden, met strandvissen, maar vooral het zeebaarzen als uitgangspunt. Lees hier meer over de zeevisstraat.

Programma
Dit jaar is de 17e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Tijd voor een feestje en daarom wordt er extra uitgepakt! Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hier meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december 2018.

Carpsquare
Ben je vorig jaar op Carpsquare geweest? Het
karperplein zal veel karpervissers naar Utrecht trekken.Merken zoals Eddy Sterckx, JRC, Avid, Strategy, Fox en Albatros zijn ook weer aanwezig. Hengelsportcadeau.nl heeft een wereldprimeur op de beurs: Karperbier! Meer over Carpsquare kun je vinden op www.carpsquare.nl.

Botenbeurs
In 2018 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs i
s dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten.Plattegrond
Bekijk
hier of jouw favoriete standhouders ook weer aanwezig zijn op de beurs en bestel hier je tickets met 25% korting!Website: www.hengelsportbeurzen.nl. 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235