Evenementen

Kunstaas, dobbers en kunstaasredders zelf maken bij de SNB op de Hengelsport- en Botenbeurs 2018Natuurlijk is de Snoekstudiegroep Nederland-België, de SNB, ook weer met een grote eigen stand te vinden op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Ook deze keer hebben ze weer een aantal leuke activiteiten op de stand. Je kunt alles te weten komen over het maken van allerlei soorten kunstaas, een kunstaasredder of je eigen dobbers bijvoorbeeld. Tegenover onze stand is het Visgidsenplein ingericht met een viertal professionele visgidsen. En natuurlijk doet de SNB weer mee aan het Stekkie-parcours voor de jeugd.

Kunstaas bouwenOp vrijdag vind je op de SNB-stand Boxerbaits. Boxer heeft prachtige pluggen met schoep die je uitstekend kunt werpen en ook op hoge snelheid kunt trollen.Jongste kunstaasbouwer van NederlandDobbers en kunstaasreddersNatuurlijk voor het roofvissen, maar ook voor de visserij op karper en witvis kun je uitstekend bij hem terecht. Hij heeft zijn draaibankje mee en laat je zien hoe het werkt. Zoek je nog een prima werkende en niet te dure kunstaasredder om al je mooie aasjes ook bij je terug te krijgen wanneer ze zijn vastgelopen? Kom dan zaterdag langs op de stand.VisgidsenpleinHier vind je vier professionele visgidsen waarvan er drie inmiddels gecertificeerd zijn door het CDFG-Keurmerk voor Nederlandse visgidsen. Maak kennis met niemand minder dan Daan Verbruggen, Erik Verloop, Marc Krull en de enige echte kajakvisser, Frans Boonstra.

Word lid van de SNB voor slechts € 30 en maak kans op een Shimano Stella werpmolen t.w.v. € 750!
Het is al het gehele jaar breed aangekondigd, maar tijdens de beurs in Utrecht komt de ontknoping van een fabelachtig mooie actie van de SNB.Ook wanneer je tijdens de komende beurs in Utrecht lid wordt van de SNB, ding je mee naar deze schitterende werpmolen. Het betreft de Stella 2500 werpmolen van Shimano. Dit juweeltje kost maar liefst € 750 in de winkel en de SNB heeft er eentje beschikbaar.Lidmaatschap
Natuurlijk is het mooi wanneer je die Stella molen wint, maar het lidmaatschap van de SNB is sowieso de moeite meer dan waard. De SNB is de enige belangenbehartiger voor roofvissend Nederland. Ze geven een prachtig roofvismagazine uit, ze organiseren jaarlijks een schitterend dynamisch praktijkevenement op en aan het water en regelmatig kun je mee met visdagen onder begeleiding van ervaren roofvissers die jou de fijne kneepjes van het vak bij brengen. Of wat te denken van de SNB-Ledenpas waarmee je op tal van plekken bij winkeliers, accommodaties, visgidsen etc. korting krijgt op vertoon van je pas?! Minder zichtbaar, maar ook voor jou wel degelijk belangrijk is dat zij de belangen voor de roofvisserij behartigen bij Sportvisserij Nederland en via hen weer in politiek Den Haag. Zaken als minimum/maximum maten voor roofvis, de huidige situatie rondom de gesloten tijd en het gebruik van lood in de roofvisserij zijn voorbeelden van waarmee wij ons bezighouden en die jou en jouw visserij direct kunnen raken.Verloting Stella
Op zondagmiddag rond vier uur gaat de SNB de Stella werpmolen verloten. Iedereen die in de loop van dit jaar lid is geworden doet mee. Ook iedereen die tijdens de beurs in Utrecht op één van de drie dagen is aangemeld doet dus mee. Ze gaan de molen rond vier uur verloten en dit zal live via Facebook te volgen zijn. Mis het niet, schrijf je in als lid en ga bij de club. Wanneer je dan ook nog die werpmolen mocht winnen, is dat een vette bonus, toch?!

Ga voor dit alles of gewoon om meer te weten over alles op roofvisgebied, langs op de SNB-stand stand. Ze hebben de koffie klaar en een gezellig praatje kan altijd!Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
• Waar: Jaarbeurs Utrecht
• Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• 200 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa

Bezoek de website voor de laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235