Product Informatie

Op bezoek bij Sänger Top Tackle in Duitsland

Kwart voor vijf, de wekker gaat, vandaag staat een bezoek aan Sänger Top Tackle gepland. Met hun merken Iron Claw, Doiyo en Prey Provider zijn zij aan een behoorlijke opmars in Nederland bezig. Na een rit van 387 kilometer en vijf uur later staan we voor het kantoor en de showroom in Waldsolm. Wij zijn uitgenodigd door Andreas Rudolph en Jens Franken om een bezoek te brengen en de nieuwe producten te bekijken die ze aankomend seizoen gaan introduceren.Na de gebruikelijke begroeting en het opscheppen over de laatste vangsten, vertelt Jens ons over de nieuwe producten en dat zijn er nogal wat; teveel om hier eigenlijk op te noemen, dus we pakken er een paar highlights uit.

Shads Een van deze highlights is de samenwerking die zij hebben met Racker Shads, dit Duitse bedrijf maakt een zeer speciaal soort softbait dat super soepel is en zeer sterk, daarnaast is het milieuvriendelijk, wat niet onbelangrijk is!Maar serieus, Racker Shads gebruikt een speciaal soort kunststof dat niet giftig is en veel sterker is dan het kunststof waar reguliere shads van worden gemaakt.

Streetfishing Een ander item is de Care &  Weight Mat van Prey Provider, dit is een zeer compact op te rollen onthaakmat voor roofvis met een formaat van 140 x 50 cm die ook nog eens dienst kan doen als weight sling, waarbij de vis goed beschermd ligt.


Doodaas Onder de noemer Prey Provider brengt Iron Claw ook een serie rod sleeves uit waarbij de code op het eind verwijst naar welke lengte hengels erin passen.


Compleet pakket Maar het Iron Claw pakket omvat nog veel meer, zoals de Slabshad Double Curl, de Tool 2 hengelserie die speciaal gemaakt is voor Nederland voor  het vissen met grote baits en nog veel meer, maar daar kunnen jullie binnenkort meer over lezen.

Wil je meer weten over de nieuwe producten van Iron claw dan kun je deze vinden in nieuwe catalogus.

De verdeling van Sänger wordt in Nederland en België verzorgd door SanderS Trading, Sander Schippers: info@sander-s-trading.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235