Visvakanties

Seizoen bijna afgelopen bij Catfish Camp Caspe


Het seizoen zit er weer bijna op, we hebben ook dit jaar weer veel en grote vis gevangen, zowel meerval en karper.

De laatste weken is alles groot wat de klok slaat!Dit ondanks het sterk afkoelende water van 19 naar 13 graden en de regen en sneeuw die in Noord-Spanje en de Pyreneeën viel, wat weer zijn uitwerking heeft op de waterkwaliteit en -temperatuur in Caspe. Zoals het vriendengroepje van vorige week dat drie dagen kwam om te relaxen en misschien een visje te vangen. Tot rust komen en goed eten was het belangrijkste, dit is goed mogelijk in Caspe. Nu het vissen nog, de berichten van vrienden van hun die ergens anders zaten te vissen waren niet erg hoopvol. ‘s Morgens na wat opstartproblemen ging het dan van start. Gerard, onze gids, begeleidde deze mannen. Aangekomen bij de pontoonboot was het nog een paar minuten varen naar de stek.

Nadat uitgelegd was hoe alles werkte en hoe te reageren bij een aanbeet werden de hengels beaasd en uitgevaren. De start was rustig, na een poos wachten en aas verversen kwam de eerste aanbeet; de hengel sloeg dubbel waarna de dril begon. Na flink wat gezucht en gesteun kwam de eerste meerval bij de boot, Gerard greep hem stevig in de bek en de eerste vis was binnen, meteen een goed begin van 2,17 meter. De stemming was meteen opperbest, zeker na de berichten van hun vrienden. Niet veel later kwam de volgende vis, een karper van net geen 20 kilogram en als afsluiter nog een meerval van 1,87 meter.

Dit jaar hebben we besloten om niet naar de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht te gaan, wel hebben we onze beursaanbieding tijdens deze dagen.

Boek je op 1 en 2 december dan geven wij tien procent korting op onze zomerprijzen. Neem hiervoor contact met ons op.
E-mail: ccc-spanje@movistar.es.
Whatsapp 0034 659 371 378, bellen kan natuurlijk ook.
Al onze prijzen voor 2019 staan op de website: www.catfish-camp-caspe.com.
Nieuw voor 2019 is dat aankomst en vertrek elke dag mogelijk is voor appartement en boot.

We bieden de mogelijkheid om zelfstandig te vissen met huurboot en verblijf in een appartement met slaapkamer, keuken, badkamer en gebruik van zwembad. Dit appartement staat geheel tot jouw beschikking, hier maken dus geen anderen gebruik van. Hiervoor betaal je in het voorseizoen € 180,00 p.p.p.w. of de rest van het jaar € 48,00 p.p. per dag. 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21549

Foto's

92113

likes

271