Snoekerijen nummer 136 komt er aan

Welke aasvis gebruik je, met streamers op snoek, roofvissen op de rivier en meer…

Vanaf 24 november krijgen alle leden van de SNB weer de volgende editie van het prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie 136 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Veel roofvissers kiezen voor de koude maanden als het om vissen met dood aas gaat. In deze editie besteedt Ingmar Boersma aandacht aan de keuze van je aasvis. Welke vissoort zet je in als aasvis, waarom doe je dat en welke overwegingen spelen hierbij een rol. Op veler verzoek is een artikel over dit onderwerp in de komende Snoekerijen opgenomen waarin Ingmar ook de mening van andere dood aas vissers heeft mee genomen. Maar ook het vissen met streamers is een typische visserij voor de koudere maanden. Bertus Rozemeijer doet er in Snoekerijen 136 een boekje over open.

Rivieren; ze zijn lastig maar erg afwisselend en daarmee erg aantrekkelijk. Wim Russchen neemt je mee de rivier op en vertelt hoe hij hier vist en vooral welk aas hij inzet en waarom. Of wat dacht je van een bijdrage over kleding die je het gehele jaar door kunt dragen. Ging het enkele nummers terug over specifieke warmtepakken, deze editie praten we over vispakken die je, mits in combinatie met de juiste onderkleding, het hele jaar kunt gebruiken.Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid wanneer je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20886

Foto's

92096

likes

219