Evenementen

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 dé beurs voor alle roofvissers

Of je nu een liefhebber bent van het subtiele kunstaasvissen op baars, graag verticaal vist op snoekbaars, met dode aasvissen de grote snoek aan de schubben probeert te komen of je zinnen gezet hebt op de vangst van meerval in Nederland, op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je alles voor deze visserijen. De beurs wordt gehouden van vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hieronder vind je alvast wat van de nieuwtjes die eind van de maand op de beurs te vinden zullen zijn. Voor het laatste nieuws kijk je op de website van de beurs.

Meervalshop tom-cat.nl
De drie luchtkamers binnenin de Zeck Belly Cat bellyboot, de opblaasbodem en de opblaasbare zitting zorgen bij elkaar voor de nodige zekerheid.De bellyboot wordt compleet geleverd met hengelsteun, fishfindersteun, reparatieset, schouder-draagriem, luchtpomp, draagtas, twee zijtassen en twee afdeknetten. Website: www.tom-cat.nl.

P & S Visreizen en Hengelsport
P&S Visreizen heeft een nieuwe boekingsmogelijkheid gecreëerd, speciaal voor de ervaren Noorwegenganger die de weg weet en geen ondersteuning meer nodig heeft. P&S Visreizen helpt je op weg, regelen je boekingen zoals verblijf, visboot, vliegtickets, ferry's… en vanaf daar ga je op eigen kracht vakantie vieren. P&S biedt deze boekingsmogelijkheid op een groot aantal locaties. Website: www.psvisreizen.nl.

Prebaits
De grootste aasvisleverancier van de Benelux komt naar Hengelsport- en Botenbeurs!Website: www.prebaits.nl.

RAM Mounts Benelux
De RAM Hi-Torq plaats je op de verstelknop van je RAM mount en draait deze aan. Door deze handige accessoires zit de kogelverbinding zo strak vast dat zelfs onder de meeste extreme weersomstandigheden de houder niet zal slippen. De RAM Hi-Torq Wrench wordt gebruikt voor kaartplotters en fishfinders.Website: www.rammounts.nl.

Raven Hengelsport
Raven Hengelsport is ook dit jaar weer groots aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Raven Hengelsport biedt alles voor de hengelsporter en staat garant voor knallende beursaanbiedingen. Website: www.raven.nl.

Spro
De Iris Flash Jerk is nu ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering van 11,5 centimeter! Dit is het perfecte voorbeeld hoe een echte glider jerkbait hoort te zwemmen.Website: www.spro.eu.

Zebco
Wanneer het moeilijk is om goede aanbeten te krijgen op softbaits, dan kan een extra dregje uitkomst bieden!De nieuwe Q-Stingers maken dat jij weer een grotere kans maakt om in die gevallen vis te haken. Alleen AFW roestvrij staaldraad en de bijbehorende sleeves worden gebruikt op de stalen onderlijnen van Zebco. De kern bestaat uit ongecoat 1x19 camo-staal materiaal. Website: www.zebco-europe.biz/nl/home/.

Cordes Travel Visreizen
Cordes Travel bestaat volgend jaar vijftien jaar en is expert in visreizen voor de zeevissers én roofvissers. Zij bieden huisjes met visboten in landen als Noorwegen, IJsland, Zweden, Canada, USA, Costa Rica en vele andere bestemmingen. Vissen op snoekbaars, zalm, snoek en vele andere vissoorten. Cordes Travel is dagelijks met acht mensen aanwezig om alle vragen over visreizen te beantwoorden.Verder maakt iedereen die online een ticket besteld kans op een visreis t.w.v. €2.500 naar Zweden. Kijk voor meer informatie over de winactie op de website: www.cordestravel.nl.Predator Square
De Facebookpagina Predator Square is een platform voor fervente roofvissers. Volg Predator Square om op de hoogte te blijven van de laatste roofvisupdates.

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
• Waar: Jaarbeurs Utrecht
• Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• 200 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa

Bezoek de website voor de laatste nieuwtjes: www.hengelsportbeurzen.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235