Een dag op het water met Predox en Yaïr Nauta 

Dat roofvissen steeds populairder wordt is goed te zien aan het aanbod wat er tegenwoordig verkrijgbaar is.  Predox is hierin een merk wat zich kenmerkt door een range aan verschillende, hoge kwaliteit roofvisproducten, variërend van splitringtang tot jerkbaithengel en alles wat zich hier tussenin bevindt.

Predox heeft de laatste jaren een ware inhaalslag gemaakt op het gebied van producten die gemaakt zijn voor roofvissers, waarbij ze zelf de lat ieder keer weer hoger leggen, en dat zie je!  Samen met hun team van pro-staffers hebben zij een range aan producten neergezet die voor iedereen toegankelijk is en die  gemaakt zijn vanuit de praktijk. De slogan van Predox 'Don't limit yourself' sluit hier naadloos bij aan.

ACTIE
Vandaag gaan we de producten van dichtbij bekijken, want we zijn uitgenodigd om bij Yaïr Jelmer Nauta, een van de pro-staffers van Predox, op te stappen op zijn tot in de puntjes verzorgde boot en de Predox producten van dichtbij in actie te zien. Hij heeft de laatste nieuwe producten van Predox aan boord en we gaan kijken of wij een vis kunnen vangen. Of dat gelukt is kun je zien in de video hieronder... 

Akoya Een aantal van de producten die langs kwamen waren de Predox Akoya hengels, echt super hengels met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Maar in de Akoya range zitten nog meer goed doordachte producten, wat te denken van de Akoya FD werpmolens. Deze hebben een Screwless body design, wat wil zeggen dat er voor de constructie van het molenhuis geen schroeven zijn gebruikt, wat bijdraagt aan een laag gewicht en de stevigheid van de molen. De molen zelf draait zeer soepel door de twaalf (!) lagers. Een no-nonsens molen voor de echte roofvisser.Opklapbaar schepnet 2.0 Ook Ook het Predox rubbergecoate schepnet is een item wat net even iets beter is dan de rest, het concept van dit systeem bestaat al een aantal jaren, echter heeft Predox hiervan een soort 2.0 versie gemaakt, diatgemakkelijker te bedienen is en steviger in elkaar zit. Dat zie je al gelijk aan het spreidblok wat, naast dat het extra zwaar is uitgevoerd, ook nog een kunststof binnenring heeft om frictie tijdens het in- en uitklappen te verminderen waardoor dit zeer gemakkelijk gaat. Dit soort details zijn belangrijk op het moment dat je die kapitale snoek of snoekbaars moet landen!Maar daarnaast heeft Predox een pakket wat bestaat uit kwaliteitsproducten die iedere roofvisser nodig heeft, zonder dat het pakket zo groot is dat je het overzicht verliest. Denk hierbij naast de hengels en de werpmolens aan een goed end tackle pakket, tackle bags en opbergdozen. Wil je meer weten over de producten van Predox neem dan een kijkje op de website of in de catalogus.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan de Predox facebook pagina 

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

20928

Foto's

92092

likes

221