Evenementen

Social mediaplein met bekende sportvissers op de Hengelsport- en BotenbeursDe voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het tweede deel van het programma is nu bekend. Om gelijk met de deur in huis te vallen: wij geven elke beursdag een gratis Mitchell-hengel weg aan de eerste 350 kinderen! Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen, zoals lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting.

Lezingen van onder andere Marco Kraal van VisTv
Op de beurs staat wederom de altijd vrolijke Marco Kraal van VisTv. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met hem op de foto en ook geeft hij een lezing over baarsvissen. Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende sportvissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen.Spectaculaire opening met vier vissende vrouwenOnder begeleiding van Marco Kraal zullen vier vissende topvrouwen Lientje, Anja, Nathalie en Jasmijn de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 spectaculair openen.

Best New Product


Ook opzoek naar de beste nieuwe producten van 2019? Op de Best New Product-stand kun je stemmen op de mooiste en de beste producten van diverse groothandels en fabrikanten.Vliegvisbaan
Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert. Bij de stand van VNV is een grote castingbaan aanwezig, waarop je het werpen met de vliegenhengel kunt oefenen.

Vaste StokkenshowDe vaste hengel blijft populair onder de sportvissers. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet, Sensas, Daiwa en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 45% korting.
• 200 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• impressiefilmpje beurs 2017: " target="_blank" rel="noopener">.

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl.
Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235