Evenementen

Eerste deel programma Hengelsport- en Botenbeurs bekend gemaaktDe voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het eerste deel van het programma is inmiddels bekend. Volgende week zal het tweede deel van het programma bekend worden gemaakt. Om gelijk met de deur in huis te vallen: wij geven elke beursdag een gratis Mitchell-hengel weg aan de eerste 350 kinderen! Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen.Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting. Kinderen t/m 13 jaar kunnen wederom gratis naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.Groot waterbassin met levende forellenForelshop.be verzorgt drie dagen lang doorlopend demonstraties in het vissen op forel. Hierbij wordt duidelijke uitleg gegeven over zowel vistechnieken, -tactieken als het gebruik van de juiste materialen. Marcel Ulje van het bekende merk Rozemeijer laat je alle tips en trucs zien op roofvisgebied en roofviskampioen Luc Coppens vertelt en laat zien hoe je met het Westin-materiaal vist. Coppens: “Op de beurs geef ik tips en tricks die gebruikt worden op het hoogste roofvisniveau, waarmee ik iedereen wil helpen een betere visser te worden.”Ook demonstraties bij de stand van Westin
Op vrijdag en zaterdag zal Jeroen Bouwer op de Westin-stand aanwezig zijn. Jeroen is voornamelijk bekend door zijn YouTube-kanaal waar hij mooie filmpjes presenteert. Stefan van der Wielen, bekend van Instagram, is een doorgewinterde roofvisspecialist, die voornamelijk op roofvis vist vanaf de kant.Stefan geeft graag tips om de roofvisserij vanaf de kant te beoefenen. Op zaterdag is Robert Paul Wolters ook aanwezig. ‘Ropa’ is een allround snoeker en weet hier superveel over te vertellen.

Jeugdprogramma
Voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs.Casting CombatKinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Drilsimulator
Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen.Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 45% korting.
• 200 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• impressiefilmpje beurs 2017: " target="_blank" rel="noopener">

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20887

Foto's

92096

likes

219