Product Informatie

What's New: Nieuwe producten voor de roofvisser

Enkele nieuwe producten voor het vissen op roofvis van Rozemeijer, Salmo, Savage Gear, Suzuki en Spro.

Lekker lang


De nieuwste serie snoekbaarsdobbers van Rozemeijer bestaat uit drie modellen. De Silent is 28 cm lang en heeft een draagvermogen van 2,25 gram, de Current is 35 cm lang en draagt 4 gram, terwijl de Hoempie 30 cm lang is en een draagvermogen van 2 gram heeft.

Het is een prachtig gezicht om een van deze ‘zander floats’ bij een aanbeet op een dode aasvis langzaam onder water te zien verdwijnen…Website: www.rozemeijer.com.

 

Voor ondiep water


De nieuwe Squarebill plug van Salmo is het ultieme kunstaas voor ondiep water.De plug is vervaardigd van een nieuw foam materiaal met dezelfde karakteristieken als balsahout, maar met een grotere duurzaamheid. De plug is voorzien van een rechthoekige, polycarbonaat duikschoep en een intern staaldraadsysteem wat de levensduur van de plug nog verder vergroot. Website: www.salmo.com.pl.

 

Met vertrouwen op reis


De nieuwe XLNT3 Roadrunner hengels van Savage Gear zijn uitgevoerd in lengtes van 213 (vier modellen) en 243 cm (een model).

De vierdelige hengels zijn uitgevoerd in Toray carbon, met een handgreep van TPE en met Sin Coil Control geleideogen van Seaguide. Drie van de modellen zijn voor gebruik met een werpmolen, twee voor de werpreel.Adviesprijs € 119.
Website: www.svendsen-sport.com.

 

Lager gewicht


De nieuwe Suzuki DF100BTL langstaartmotor uit het assortiment van Nimag beschikt over Power Trim en Tilt.De viertakt motoren uit deze reeks behoren tot de zuinigste en lichtste in hun klasse. Ze zijn superstil, ze zijn zelfs beveiligd om te voorkomen dat je de motor start terwijl deze al loopt! Door de traploos instelbare tiltbeveiliging kun je de motor niet verder kantelen dan tot een vooraf ingesteld punt.Website: www.nimag.nl.

 

Spiralheads


Draai deze koppen eenvoudig in je softbait en je bent verzekerd van een super solide verbinding.Kies de stinger van je keuze en bevestig deze eenvoudig met de meegeleverde RVS splitring. De Spiral Jigheads zijn vervaardigd met een onverwoestbaar intern harnas uit één stuk.Website: www.spro.eu.Bekijk ook:
https://www.roofvisnet.nl/slim-jim-non-toxic/
https://www.roofvisnet.nl/uiterst-functionele-iron-claw-prey-provider-pike-hengels-van-sanger/
https://www.roofvisnet.nl/quantum-vapor-101-spt-werpreel/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20887

Foto's

92096

likes

219