Buitenland

No Siësta 5: De vis met 4 namenReken even mee... 300 gram x 30 minus wat vocht, da's toch bijna 9 kilo! Negen kilo zoete mais welteverstaan! En dat gisteren 2x en vandaag 2x, 120 blikken geel goud! De lokale LIDL is heel blij met Stef en Rolf. Het gerucht gaat dat zij binnenkort een platina-klantenkaart tegemoet kunnen zien! Donde esta genietos! Morgen gaat er gekarperd worden, wat gebeurde er vandaag dan?


Werpen!


Na de gebruikelijke rondleiding door de vriendelijke mensen van het Turisma Oficinas de Información, was het in de vroege voormiddag tijd om aan boord te stappen van de moddervette visboot van Augustin van Club Nautic Riumar, het werd een feestje. De kilometers richting buitengaats werden al trollend afgelegd en leverde helaas niks op. Eenmaal de monding van de Ebro verlaten, bleken de mahi-mahi (goudmakrelen) goed los. Al werpend met kleine pilkers, lepels en poppers, wisten de mannen diverse van deze 'dolfijnvissen' te verleiden tot een scherp hapje.


Varkenstijd


Morgen gaat de wekker om 5.00 uur en is het tijd voor vissen zonder tanden. Rolf zet in op 7 vissen tot 12 kilo, Stef is wat bescheidener qua aantal, maar hoopt stiekem wel heel hard op een heuse veertigponder. Blijf het volgen! Een klein dankwoordje is wel op zijn plaats. Ron Nieuweboer van Roned heeft ons namelijk een rubberbootje uitgeleend zodat wij de rivier vol kunnen plempen met mais! Dat wordt gewaardeerd, thanks Ron!Deze mahi mahi werd mede mogelijk gemaakt door Estacio Nautico

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235