Buitenland

No Siësta 1: Harder!Na een vlekkeloze reis zijn Rolf en Stef in het zonnige Spanje aangekomen, eigenlijk stond er helemaal geen vissen in de planning vandaag.... Maarja... Nu ze er toch zijn.


Serieuze boot


Als deze post online gaat is het bijna middernacht, links zien we Mars en rechts Venus, recht naar beneden een zwembad. Vanochtend verlieten we een koud, nat en guur Olanda en zetten we koers naar het land van paella, San Miguel en dikke vissen! Een vluchtje, een huurautootje, en toen waren we opeens in Cambrils waar we morgen gaan bodemvissen op zee met een serieuze boot. Dat gaat sowieso toffe vissen opleveren.


HARDER!


Boys will be boys echter, na een serieuze rondleiding door een afgevaardigde van de lokale KvK door Cambrils zagen we dat de haven grijs was van de harders. Dat kan natuurlijk niet! Dat is puur treiteren! En dus togen Stef en Rolf naar de dichtstbijzijnde hengeltoko en scoorden het allergoedkoopste hengeltje en via de lokale broodboer stonden zij een kwartier later visgereed klaar aan het dok. Natuurlijk vertellen ze niet dat ze ongeveer een miljard keer missloegen, dat zou stom zijn, nee, ze visten slim en goed. En dat leverde uiteindelijk 2 harders op, 1 voor Rolf, 1 voor Stef. Morgen meer!Deze harder werd mede mogelijk gemaakt door Estacio Nautico.

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21192

Foto's

92088

likes

244