Winnaars Roofvisnet Cup Ronde 1De eerste ronde van de Roofvisnet Cup zit erop! Er is gestemd... En hoe! Massaal lieten jullie blijken welke foto jullie het mooist/leukst vonden en er is dus een winnaar bekend. Die winnaar gaat er vandoor met een schitterende Daiwa Ballistic LT 2500D-XH! Een werpmolen die haast niks weegt, maar alles aankan!


Check dan wat een juweeltjes!

Pakketje softbaits


We zullen in dit item slechts de top-3 belichten. Voor de nummers 1, 2 & 3 is er namelijk een prijs beschikbaar. Zoals gezegd wint de nummer één die prachtige molen, maar voor de nummers 2 en 3 is er een softbait pakketje van Gunki beschikbaar gesteld. Te weten de Gunki G'Bump en de Gunki Peps in zogenaamde 'dark water' kleuren. Met UV-kleurtjes dus! Als dat geen baars/snoekbaars killers zijn...! Dan nu tijd om de winnaars te gaan onthullen.
Winnaar?


Ben jij één van de winnaars? Zou je dan een mail willen sturen naar info@roofvisnet.nl met je naam en adresgegevens? Dan regelen wij dat jij die prijs zo snel mogelijk in handen hebt! Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Iedereen die het net niet heeft gehaald, jammer maar helaas! Wie weet heb je tijdens ronde 2 van deze Roofvisnet Cup meer geluk?
Wil je meedoen met Ronde 2, maar weet je niet zo goed hoe? Lees dan de regels nog eens even goed door!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20886

Foto's

92096

likes

219