Buitenland

No Siësta - Live blog coming!


No Siësta, de naam zegt het al: geen rust! Vanaf 24-09 vertrekken Rolf Bouman en Stef Jansens naar het immer zonnige Spanje om daar in de omgeving van het Ebro-deltagebied alles wat vinnen heeft lastig te vallen. We hopen op schreeuwende reels, krijsende molens en krakend carbon. Maar zoals een wijs man ooit zei: het is vissen, niet vangen! Hoe dan ook laten we ons niet zomaar ontmoedigen. We gaan alles op alles zetten om het maximale eruit te halen en weet je wat het mooie is? Jullie kunnen hier LIVE alles volgen!Allesvanger


Rolf aan het woord: Ik ben wat je noemt een ‘allesvanger’, iedere vis kan op mijn aandacht rekenen. Of we het nu hebben over een mooie rietvoorn van 18 cm of een meerval van 2 meterplus, ik vind het allemaal even leuk om te vangen. De laatste jaren ben ik meer en meer gaan karperen, daar vind ik simpelweg veel voldoening in. Een avondje voorntjes tikken, een harder proberen te verleiden of pielen met een shadje op baars, blijf ik echter doen, het is gewoon te leuk!


Wicked Tuna


Ieder jaar probeer ik een visvakantie naar het buitenland te maken, dat heeft me eigenlijk altijd wel mooie vissen opgeleverd. Van haaien en barramundi in Australië tot wahoo en mahi-mahi in de Cariben. Spanje is voor mij niet nieuw, vier keer eerder was ik er. De eerste keer was in 2005 waarbij ik met kunstaas op meerval viste, de laatste keren was het juist de uitdaging om die niet te vangen omdat ik gericht op karper viste. Deze keer staat de blauwvintonijn op het menu! De kleinere variant, de bonito, staat al op mijn palmares, maar dit wordt echt mega! Wicked tuna all the way! Stay tuned!


Recordregen?


Stef aan het woord: Dagelijks zullen Rolf en ik hier een blog plaatsen waarin we jullie meenemen langs alle hoogte- en dieptepunten van die dag. Daarnaast leggen we alles ook nog eens op bewegend beeld vast zodat we later (hopelijk) kunnen nagenieten van bewegend beeld van onze PR’s blauwvintonijn, meerval, karper, mahi-mahi, bluefish en palometa. Dat klinkt onrealistisch, maar het kan zomaar gebeuren!

Mede mogelijk gemaakt door Estacio Nautico Costa Daurada.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21192

Foto's

92088

likes

244