Product Informatie

Sla jouw vleugels uit met Axiom UAV-integratie voor Raymarine AxiomDe update van LightHouse 3.6 biedt volledig geïntegreerd beheer van DJI Mavic Pro-drones.

Elke schipper wil soms de omgeving van bovenaf bekijken. Die wens gaat in vervulling met Raymarine’s Axiom UAV-toepassing die de kracht van geavanceerde maritieme elektronica combineert met geavanceerde onbemande luchtvaartuigen (UAV's.)

De Axiom UAV-app is compatibel met de populaire en zeer indrukwekkende DJI Mavic Pro-drone en automatiseert vele taken, waaronder opstijgen, navigatie tijdens de vlucht en terugkeer naar het schip. Sportvisboten en motorjachten kunnen beide profiteren van de integratie van dit extra platform voor luchtfoto's in hun Axiom-navigatiescherm.KENMERKEN AXIOM UAV

VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE BEDIENING

Virtuele toren
Gebruik de Axiom UAV als een virtuele uitzichttoren. Start de Mavic Pro en gebruik de UAV-camera om vissen rond de boot op te sporen. Wanneer het Mavic Pro 4K UHD-camerasysteem wordt uitgerust met een optionele polariserende lens, kan het sportvissen, aasvissen, de rand van de begroeiing, zandbanken en meer onderscheiden.

 


De omgeving verkennen met UAV Goto
Vlieg naar routepunten, waypoints of verken locaties op de kaart. Gebruik de opdracht UAV GOTO op jouw kaartplotter om de UAV erop uit te sturen. De Mavic Pro vliegt met behulp van GPS-navigatie naar de exacte locatie die je hebt geselecteerd, om daar te blijven zweven. Terwijl de UAV in de lucht is, zie je deze op jouw navigatiekaart - samen met de koers, snelheid, hoogte en camerarichting.

 


Opnamen maken
Maak opnamen wanneer je die grote vis binnenhaalt of aan het varen bent. Met de Axiom UAV Fish-On-functie lanceer je direct de UAV, die video-opnamen maakt terwijl de camera automatisch in een baan rond het schip vliegt. Met de handige bediening op het scherm kun je de hoogte, de camerahoek en de straal en snelheid van de baan van de UAV instellen.

 


Real-time UAV-telemetrie
Vlieg met vertrouwen en blijf op de hoogte. De Axiom UAV-app geeft je real-time telemetrie- en statusinformatie van de Mavic Pro-drone terwijl deze in de lucht is. Hoogte, afstand, snelheid, accuniveau, resterende vliegtijd, signaalniveaus, luchtruimadvies en meer worden duidelijk weergegeven op het Axiom-scherm.

 Beschikbaar voor multifunctionele displays (MFD's) van Axiom
Axiom UAV werkt met alle multifunctionele displays van de Axiom-, Axiom Pro- en Axiom XL-lijn. Direct downloaden naar MFD via wifi, of bezoek de sectie software-updates om te upgraden.

 


Geniet van eenvoudige, automatische of handmatige vluchtbesturing
De Axiom UAV-app biedt meerdere mogelijkheden om de Mavic Pro in de lucht te bedienen. Naast de automatische vluchtmodi biedt Axiom UAV ook virtuele joysticks op het scherm voor een handmatige vlucht. Je kunt ook op elk gewenst moment sturen met de DJI Mavic Pro-joystick.

 


Genieten van het vogelperspectief op het grote scherm van jouw Axiom-MFD
Lanceer jouw drone vanaf het kleine scherm van je smartphone. Maak video- en foto-opnamen die worden opgeslagen op de geheugenkaart van de Mavic.

 


Automatische functie voor terugkeer naar het schip
Stuur jouw UAV terug naar de boot met één enkele aanraking. De UAV zal terugkeren naar het vaartuig en vervolgens op een programmeerbare, veilige hoogte en afstand zweven. Zodra de bemanning klaar is zal de piloot handmatig voor een veilige landing zorgen.

 


Axiom UAV is een gratis update voor de multifunctionele displays van Axiom, Axiom Pro en Axiom XL. Het is onderdeel van de binnenkort vrij te geven LightHouse 3.6-update. Axiom-eigenaren kunnen de update rechtstreeks naar hun MFD's met wifi downloaden, of de software ophalen in de sectie software-updates.

UPGRADE-OPTIES

VIND EEN VERKOOPPUNT
De Axiom-lijn en alle andere Raymarine-producten kunnen worden aangeschaft via jouw plaatselijke gecertificeerde verkoper.

Vind een verkooppunt

DOWNLOAD DE SOFTWARE
Axiom UAV is een gratis update voor de multifunctionele displays van Axiom, Axiom Pro en Axiom XL. Download LightHouse 3.6 voor de Axiom-lijn.

Download

Website: www.raymarine.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235