Visvakanties

Meervalbestemmingen van De Vissende HollanderVia het visreisbureau De Vissende Hollander kun je in meerdere landen op meerval vissen.

Spanje
Zo is de rivier de Ebro een rivier van 925 kilometer die geheel in Spanje ligt. Deze begint in het Cantabrisch gebergte en stroomt via de Pyreneeën en het Iberisch Randgebergte naar de kust, waar hij uiteindelijk uitmond in de Middellandse Zee. Misschien is de Ebro wel één van de visrijkste rivieren van Europa. Met een meer dan goed bestand aan karper, snoekbaars, black bass, barbeel, ruisvoorn en meerval.Een gids met een geweldige ervaring. Karpers tot over de 50 pond en meerval tot ruim over de twee meter en zwaarder dan 100 kilo, zijn via zijn hulp en aanwijzingen gevangen.Er zijn meerdere accommodaties beschikbaar, zoals appartementen, studio’s of vakantiewoningen zowel in Caspe als Chiprana. Afhankelijk van jouw wensen en de grote van de groep wordt samen met jou de beste accommodatie uitgekozen. Maar voor welke accommodatie je ook kiest, je hebt deze voor jouw gezelschap/gezin/jezelf alleen. 

Tsjechië
Nog geen 1000 km rijden en je bevindt je al bij Catlake Pohan nabij Praag in Tsjechië! Ja… je leest het goed! Tsjechië ligt dichterbij dan je denkt!Hij merkte dat de vraag naar het vissen op sensationele meervallen erg groot was. Dit op allerlei manieren van spinning tot boeien vissen tot zelfs vanuit een bellyboot aan toe! Een geweldige ervaring en beleving om een meerval te vangen van 256 cm, recht onder je flippers!

Op dit moment staat het record op maar liefst op 120 kilo. Kun je je dat voorstellen? De klap in je hengel, die brute kracht, de lijn die van de spoel wordt getrokken, tijdens het drillen verzuurde armen en langzaam maar zeker verschijnt er een monster aan de wateroppervlakte! 

Italië
Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk bij locatie De Po. De Po is een immense rivier in Noord-Italië van maar liefst 652 kilometer lang! Aan de Po is een mooi vakantiepark gesitueerd met twee zwembaden, grillroom, bar etc. welke alles biedt voor de sportvisser maar ook voor de gehele familie.Hierdoor kun je actief vissen gedurende de dag. Op meerval, karper, snoekbaars of wat je maar zou willen. Voor deze mooie boten dient er contant een borg van €150,- betaald te worden op locatie.

De ponton/de omega of de laguna boten zijn vanaf € 70,- per dag per persoon te huur (minimaal 2 pers). Benzine wordt achteraf verrekend.Hier zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in een hotel of Bed en Breakfast. De Vissende Hollander kan je hierbij helpen, alleen zul je zelf de uiteindelijke reservering moeten doen bij de overnachting die jouw voorkeur heeft.

In de omgeving kun je naar verschillende schitterende locaties om de Italiaanse cultuur te bezichtigen. Uiteraard kun je ook naar het strand gaan zoals naar Rosolina Mare, Chioggia, Sottomarina, Lido di Spina (Lido di Comacchio) etc.

Voor nadere informatie: https://www.devissendehollander.nl/visvakantie-bestemming/vissen-op-meerval/.

Al deze meervalwateren kunnen bevist worden via Reisbureau De Vissende Hollander.De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Website: www.devissendehollander.nl
Email: info@devissendehollander.nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21943

Foto's

92111

likes

291