Promotie

Snoekerijen nummer 134; unieke SNB reis naar Mongolië, lood in de roofvisserij, gewichtloos vissen met softbaits en meer…

Vanaf 2 juni krijgen alle leden van de SNB weer de volgende editie van het prachtige magazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie 134 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Als vervolg op een prachtige reis naar Mongolië op de unieke Amoer snoek gaan wij met de SNB een poging wagen om een groepsreis naar deze fantastische bestemming te organiseren. Een oproep met uitleg hierover lees je in dit nummer. Ook het steeds naderbij komende verbod op het gebruik van lood in de hengelsport krijgt een plek in Snoekerijen. In deze editie lees je een artikel met aansluitend enkele leveranciers die goede alternatieven voor lood presenteren. Johan De Groot, SNB lid, vertelt meer over hoe hij vist met shads zonder er gewicht bij te gebruiken. Dat dit goed vangt en hoe hij dat doet, lees je in zijn bijdrage.

Twee nieuwe items introduceren we in Snoekerijen. De eerste is al niet nieuw meer. De oude rubriek ‘Geef me de vijf’ die vroeger heel populair was, gaat echt verder. In de vorige editie opgestart door Stephan, in editie 134 vertelt Ingmar Boersma je over zijn vijf favoriete kunstaasjes voor het roofvissen vanuit de boot. Wel echt nieuw is een rubriek waarin we laten zien dat vissen zoveel meer is dan alleen vis vangen. D.m.v. fraai fotowerk tonen de makers van deze rubriek hun mooiste plaatjes die ze tijdens het vissen hebben gemaakt. De cover van dit nummer is al een prachtige voorproef met een ijsvogel, ‘geschoten’ door Henk Tempelaar.Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid wanneer je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21889

Foto's

92105

likes

290