Vissen op roofvis in Nederland met De Vissende HollanderAltijd al eens willen snoeken, snoekbaarzen of willen baarzen vanuit een echte professionele roofvisboot? Achter de roofblei aan? Geen ervaring met deze tak van sportvisserij maar wil je er toch middels goede begeleiding eens van proeven? Of ben je zelf al een topper maar wil je er gewoon eens met een andere topper op uit? De Vissende Hollander maakt dit mogelijk met haar Pro Yair Yelmer Nauta.Bij verschillende toernooien heeft hij hoge ogen gegooid en vele wateren in Nederland kent hij als zijn broekzak. Hij neemt je mee, beschikt over alle hengelmaterialen, kunstaas, planerboards en toebehoren. Van te voren hebben jullie natuurlijk eerst telefonisch contact (of via De Vissende Hollander), wat jullie exacte wensen zijn.Ook is een keuze gemaakt uit enkele wateren waar een goede kans op slagen (dus vis vangen) te behalen valt. De prijzen zijn daardoor ook verschillend in verband met de reistijd en de benzinekosten van Yair.Yair Nauta zelf woont in Harlingen en de prijzen zijn dus gerekend vanaf Harlingen naar het betreffende water. Wanneer we in een straal binnen 50 kilometer blijven: Lauwersmeer of de wateren rond Heerenveen, Joure, Lemmer, Balk etc. dan zijn de kosten voor een persoon € 125 of voor twee personen € 180.
Gaan we in een straal van 50 tot 100 km: Amsterdams IJ, Noordzeekanaal, Zaan, Gooimeer, IJssel of Veluwemeer, een persoon € 180 of voor twee personen € 250.Bij de prijs is inbegrepen:
– benzine van de boot;
– gebruik van hengels en molens (indien gewenst);
– gebruik van kunstaas;
– uitleg en begeleiding bij het vissen;
– uitleg over het gebruik van fishfinder(s);
– alle hulp die nodig is om een vis te vangen;
– een sticky met leuke gemaakte vangst foto’s.Je zit in een heerlijke bootstoel en geniet van het water, de omgeving en hopelijk ook van de vangsten. Het blijft natuurlijk vissen, maar aan de kapitein en de middelen zal het zeker niet liggen.Het is mogelijk om er een luxe lunch bij te boeken. Yair neemt dan koffie, thee en heerlijk belegde broodjes mee. De kosten van de lunch komen op € 15 per persoon. Geef bij de boeking wel aan of je ergens allergisch voor bent of dat je iets niet lust. Hier wordt dan natuurlijk rekening mee gehouden.De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Website: www.devissendehollander.nl
Email: info@devissendehollander.nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20886

Foto's

92096

likes

219