Informatie en producten op Roven.nl

Fish Inn is toonaangevend binnen de roofviswereld in Nederland. Omdat veel medewerkers van Fish Inn zelf gepassioneerde roofvissers en meervalvissers zijn, vind je bij www.fishinn.nl & www.roven.nl altijd veel informatie over de laatste trends & technieken, evenals de nieuwe interessante producten uiteraard!

Roven.nl is de roofviscommunity van Fish Inn en is dan ook volledig gericht op de professionele roofvisser. Het prostaf team van Roven.nl bestaat uit bekende namen binnen de roofviswereld zoals Jo Mebis, Thomas Sintobin, Wiljo van Daalen en Leon Haenen. Deze prostaffers bloggen met grote regelmaat en je vindt al hun visverslagen, tips & trucs en natuurlijk ook uitgebreide productreviews op Roven.nl.

De fanatieke roofvisser & meerval visser vindt onder meer honderden visverslagen – met passie geschreven door deze ervaren & bekende vissers - van de afgelopen jaren. Start dus snel met lezen, naast leuk om te lezen is het vooral leerzaam! Ontdek praktische tips, handige foefjes en vergroot direct jouw vangstkansen. Hier vind je alle visverslagen van Roven.nl:Naast alle visverslagen en handige tips en tricks is Roven.nl ook direct een uitgebreide webshop. Heb je nieuwe materialen nodig voor het vangen van jouw droomvis, dan kun je deze direct in de winkelwagen plaatsen. Met een aanbod van 25.000 artikelen, die allen voorzien zijn van een uitgebreide uitleg en een duidelijke productfoto, is de kans groot dat je bij Roven.nl direct slaagt.

Kijk ook op:
https://www.roofvisnet.nl/combat-shad-duitse-legende-nu-nederland-verkrijgbaar/
https://www.roofvisnet.nl/ontwerp-je-eigen-plug/
https://www.roofvisnet.nl/black-cat-meervalhengel-te-winnen-bij-fish-inn/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20886

Foto's

92096

likes

219