Visvakanties

Vissen in Zweden met De Vissende HollanderZweden is een schitterend land met een ongerepte natuur waardoor je als mens maar nietig bent, zo overweldigend is de omgeving. In Zweden bij Ljuskön worden er door De Vissende Hollander tien verschillende accommodaties aangeboden direct gelegen aan het water, allemaal met een eigen karakter.

Ljuskön ligt op een schiereiland op slechts 25 kilometer van Norkoping in de St. Anna archipel, op zo’n 75 kilometer ten noorden van het bekende Vastervik. Rondom Ljusköns zijn maar liefst zes verschillende vliegvelden. Hier is de natuur nog nooit bewandeld en maak je er onderdeel van uit van het geheel.Een sportvissersziel weet niet waar te beginnen zoveel mogelijkheden zijn hier om te vissen en zoveel interessante plekken.

Ljuskön Vanaf eind april tot en met eind oktober wordt er hier gevist op snoek, snoekbaars, baars en zeeforel.Voor snoekbaars en baars is mei tot en met september perfect met een piek in mei en juni. De zeeforel laat zich het best vangen in mei en oktober.Wel moet je alle vissen netjes terug het water in zetten, catch and release. Het is geen probleem wanneer je een enkele vis voor het avondeten meeneemt. Doordat Ljuskön verbonden is met de zee heb je geen speciale visvergunningen nodig om hier te mogen vissen. Laat je overweldigen door de schitterende vissen, de natuur en de beleving van Zweden!

Ljuskön Lilla FlygelhusetAlle woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (borden, bestek, mokken, pannen, glazen). De keuken is verder voor zien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, oven en koelkast. De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras.30 vierkante meter, douche/toilet combinatie, woonkamer met keuken, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank in woonkamer, maximaal vier personen, keuken, woonkamer met TV, ruim terras met meubilair en vrij uitzicht over het meer en maar 50 meter van het water. Douche en toilet in aangrenzende ruimte aan woning.

Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen. Lilla Flygelhuset heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken! De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).


Ljuskön KlippanDeze accommodatie is geschikt voor totaal zes personen. 80 m² + 10 m² in gastenverblijf, inpandige douche / toilet, woonkamer met TV en open haard, twee slaapkamers met elk een tweepersoons bed, aparte en ruime keuken en terras met tuinmeubilair op 250 meter van het meer. In aangrenzend gastenverblijf is nog een stapelbed beschikbaar.De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Het bedlinnen en keukentextiel kunt u apart huren of eventueel zelf meenemen. Klippan heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

 

Ljuskön BergåsenDeze accommodatie staat ongeveer 250 meter van het water af. 45 m², een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapbank in woonkamer, maximaal vier personen, douche en toilet in aangebouwde ruimte aan woning, woonkamer met TV, aparte keuken en ruim terras met meubilair inclusief ver uitzicht over het meer.Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen. De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

 

Ljuskön Svartbacken50 m², maximaal vijf personen, inpandige eigen douche / toilet, woonkamer met TV, aparte keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapbank in de woonkamer, ruim terras met meubilair en schitterend uitzicht over het meer en op 20 meter van het water.De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen. Svartbacken heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

 

Ljuskön SvinkullenAlle woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (borden, bestek, mokken, pannen, glazen). De keuken is verder voor zien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, oven en koelkast.70 m², inpandig douche / toilet, woonkamer met TV, twee slaapkamers met elk een dubbelbed, een slaapkamer met een eenpersoonsbed, aparte keuken en ruim overdekt terras met gasbarbecue, 30 meter van het meer. De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

 

Ljuskön Birgittastugan60 m² + 10 m² in gastenverblijf, inpandige eigen douche / toilet, woonkamer met TV, open haard en een apart geplaatst tweepersoons bed, aparte keuken en ruim terras welke 250 meter van het meer is met tuinmeubilair, additionele slaapruimte in naastgelegen gastenverblijf. De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras.De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

 

Ljuskön Sjöörn60 m² + 8 m² in gastenverblijf, inpandige douche / toilet, woonkamer met TV en open haard, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een slaapkamer met een stapelbed, aparte keuken en overdekt terras met tuinmeubilair en gasbarbecue; deze bevindt zich op 250 meter van het meer. In het aangrenzende gastenverblijf zijn nog twee eenpersoonsbedden beschikbaar.De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Sjöörn heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken! De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

 

Ljuskön TallåsenAlle woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (borden, bestek, mokken, pannen, glazen). De keuken is verder voor zien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, oven en koelkast. 65 m², maximaal vijf personen, inpandige eigen douche / toilet, woonkamer met TV, aparte keuken, twee slaapkamers met een tweepersoonsbedden, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en ruim terras met gasbarbecue en meubilair op 250 meter van het meer waar je Dalby Bay en Slätbakens kunt overzien.De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

 

Ljuskön Sjökullen60 m² + 8 m² in gastenverblijf, inpandige douche / toilet, woonkamer met TV, een slaapkamer met een dubbelbed, een slaapkamer met een stapelbed, aparte keuken en terras met meubilair op 250 meter van het meer. In aangrenzende gastenverblijf is nog een stapelbed beschikbaar.De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Sjökullen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

 

Ljuskön Lindsvepestugan35 m², douche, toilet, woonkamer met kitchenette, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank in woonkamer, woonkamer met TV, ruim terras met meubilair en schitterend uitzicht over het meer; op 75 meter van het water met eigen steiger. Douche / toilet en ook toilet in aangrenzende ruimte aan woning.Lindsvepestugan heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken! De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen.Al deze accommodaties zijn te huur via De Vissende Hollander.
De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21943

Foto's

92111

likes

291