Promotie

What's New Zebco special


Zebco bestaat al sinds 1860. Het hoofdmerk, Zebco zelf is natuurlijk een bekende speler in de sportvisbranche, maar wisten jullie dat merken als Quantum, Black Cat, VanStaal en Fin Nor ook verdeeld worden door datzelfde Zebco? Nu wel in elk geval! Tijd om een aantal van hun mooiste nieuwe producten in de etalage te zetten.Black Cat Passion PRO FD -Voor beginnende meervalvissers , of mensen met een bescheiden portemonnee komt Black Cat met een molen die tegen ruige omstandigheden is opgewassen. Grote lijncapaciteit, een as als een rotsblok zo sterk en een flinke powergreep zorgen ervoor dat je met deze molen iedere meerval de baas kunt! En dat alles voor een adviesprijs vanaf €79,95Quantum Smoke Spin- De Smoke Spin serie ziet er slank en elegant uit. Vergis u echter niet: iedereen die deze hengel in zijn hand heeft gehad, voelt meteen aan dat dit mogelijk de beste spinhengels zijn op de markt. De krachtige, superslanke blanks laten niets te wensen over en maken het vissen tot een waar genot. Zelfs aanbeten op grote afstand en gevechten met extreem grote vissen vormen geen enkel probleem. De Smoke Spin – een spinhengel die een verslaving kan worden!Quantum Pelagic- De Quantum Pelagic is speciaal ontwikkeld voor het vissen op grote snoeken en snoekbaarzen door onze teamvisser Fredrik Harbort. De Pelagic heeft een krachtige actie, zodat u de haken in de harde bekken krijgt, maar die actie is doorlopend en niet te strak, zodat u snoeken niet verspeelt tijdens de dril. De hengel is onder meer perfect voor het pelagisch vissen in open water en voor het verticalen, maar ook bij het lichte jerkbaiten en het vissen met swimbaits op snoek, snoekbaars en blackbass staat hij prima zijn mannetje.

Bij Quantum worden alle hengels tot het uiterste getest, zodat met zekerheid valt te zeggen hoeveel een bepaalde hengel kan hebben!Quantum Exofil- is een hoogtechnologische nylonlijn, met een coating van nano fluorocarbon die ervoor zorgt dat de lijn zeer glad is en erg schuurbestendig. Dankzij het gebruik van de hoogste kwaliteit Japans Polyamid is de lijn bijzonder sterk, zowel qua trekkracht als op de knopen. De kern van de lijn bestaat uit een moleculair geperst copolymeer, waardoor de rek beperkt wordt. Daardoor is deze lijn perfect geschikt voor de moderne kunstaasvisserij.Quantum Spooky Jerkbait- Een uitzonderlijke jerkbait! De actie is perfect en de kleurstelling fenomenaal, en daardoor is de Spooky Jerk uniek en angstaanjagend effectief. Alle kleuren zijn UV-actief en laten het bloed van de rovers koken. Zelfs beginnende vissers kunnen uitstekend uit de voeten met deze jerkbait. Zowel de drijvende als de zinkende versie mag in geen enkele kunstaasdoos ontbreken. Laat het spoken beginnen!

Tijd om je Frans wat bij te schaven! Of gewoon te bekijken hoe de actie van deze Spooky Jerkbait eruit ziet!Quantum Mr Pike Pencil Slider- Bent u op zoek naar de beste dobber voor het vissen met een dode aasvis? Zoek niet verder, het is de Mr. Pike 'Pencil Slider’! Glijdt optimaal over de lijn, verplaatst amper water en is perfect zichtbaar onder alle omstandigheden. Wat wil een roofvisser nog meer? Gemaakt in Duitsland van onverwoestbaar Rohacell.Rhino VX Elektromotor- Sterk, sterker, Rhino VX! Wij stellen een van de sterkste elektromotoren op de markt aan u voor. De Rhino VX verbruikt verbluffend weinig elektriciteit, waardoor u hem met een normale batterij voor langere perioden kunt gebruiken. De motor wordt bediend en aangestuurd met een telescopische hendel, die vijf voorwaartse en twee achterwaartse snelheden biedt. Door op een knop te duwen kunt u de motor kantelen, en u kunt de diepte en de strakheid van de motor precies zo instellen als u dat zelf wilt. De batterijmeter zorgt ervoor dat u nooit onverwacht zonder motor komt te zitten. De bediening is uitzonderlijk eenvoudig, comfortabel en veilig. Duizenden vissers maken met plezier gebruik van deze betrouwbare motor. • Met een scherm waarop u de toestand van de batterij kunt aflezen • Met stalen steel • Extreem laag energieverbruik


 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21943

Foto's

92111

likes

291