Promotie

Rozemeijer Belly Splash

Rozemeijer is een merk wat goed luistert naar waar de roofvisser naar vraagt. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe shad die zij onlangs aan het assortiment heeft toegevoegd; de Belly Splash.

De Belly Splash is verkrijgbaar in 2 formaten, de  Mini Belly Splash van 9 cm en de Little Belly Splash van 13 cm. Deze 13 cm wordt gezien als een echte allrounder!

Beide versies Belly Splash kunnen gevist worden op een loodkop of met een shallow crew. Ideaal voor alle type wateren! Van de ondiepe park- en polderwateren, tot de diepe grindgaten! De Belly Splash modellen zijn ook voor de verticaal vissers een uitkomst. Het Rozemeijer team heeft tijdens het testen van de shads ook uitzonderlijk goede vangsten gedaan met de 9 cm versie op de dropshot. Probeer ’t maar eens!

De 9 cm is een ware baarzen- en snoekbaarskiller gebleken.

Actie

De Belly splash is vooral te herkennen aan zijn zeer ronde staart. Door de ronde staart heeft deze shad de ideale rollende actie en geeft hij mega veel trillingen af. Pak de 13 cm versie maar eens en voorzie deze van een lichte jigkop van bijv. 5 of 7 gram en troll ermee, je zult zeer verbaasd staan over de prachtige, actieve en flankende aktie van de Belly Splash.

Oftewel voor alle roofvissers, een must have in je tacklebox!

Een must have in je tacklebox!

Beide versies zijn verkrijgbaar in de volgende 5 kleuren:

  • Green Perch
  • Golden Roach
  • Brown Perch
  • Natural Roach
  • Wild Char

 

Thijs van der Sanden legt uit:

Voor meer info check de Rozemeijer website: www.rozemeijer.com en/of de social media pagina’s instagram/facebook/youtube van Rozemeijer.

Vang ze !

Sven Bonouvrie

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21937

Foto's

92111

likes

291