C-MAP introduceert nieuwe functies en verbeteringen voor MAX N+ kaarten

C-MAP, marktleider op het gebied van digitale, nautische cartografie en cloudgebaseerde kaarten, heeft vandaag aangekondigd een nieuwe versie van hun MAX N+ kaarten uit te brengen met diverse updates en verbeteringen. De kaarten bevatten veel verbeteringen, waaronder nieuwe havenkaarten, aanvullende details voor bestaande havens, HRB (High Resolution Bathymetry), Genesis Layer overlay en meer details op alle zoomniveaus.

Bijgewerkte, gedetailleerde havenkaarten 

De nieuwe en bijgewerkte kaarten van havens en jachthavens bieden nu een ongeëvenaard detailniveau, waardoor schippers elke haven en inham met vertrouwen kunnen binnenvaren. De perfecte afsluiting van een lange reis, een zeilavontuur of een spannend dagje vissen.

HRB (High Resolution Bathymetry) 

De nieuwe HRB (High Resolution Bathymetry) verbetert C-MAP MAX-N+ kaarten met de hoogst beschikbare resolutie dieptecontouren. De HRB-laag biedt extra gedetailleerde contouren van uitstekende formaties, richels en ravijnen onder water, zodat je de beste visstekken kunt vinden en veilig kunt navigeren. Dit nieuwe detailniveau in combinatie met de aangepaste dieptearcering, die beschikbaar is op alle kaartplotters van Navico (Lowrance, Simrad en B&G), is met name handig voor sportvissers die de gebieden willen vinden waar vissen naartoe trekken.

Genesis Layer 

De nieuwe Genesis Layer functie maakt het mogelijk om de kracht van de gemeenschap te benutten. In deze update zijn de C-MAP MAX-N+ kaarten voorgeprogrammeerd met C-MAP Genesis Social Map gegevens voor zowel zout- en zoetwatergebieden. Bij gebruik in combinatie met Genesis Live kun je ook nieuwe visplaatsen direct op jouw Lowrance plotter ontdekken. Maak gratis en in real-time jouw eigen kaarten en voeg een overlay toe aan jouw C-MAP MAX-N+ kaart.

Dankzij de nieuwe verbeteringen in de C-MAP MAX-N+ kaarten kan alle informatie worden weergegeven. De verbeteringen zijn nu beschikbaar bij aankoop van een nieuwe kaart of als download op www.gofreemarine.com.

Ga voor meer informatie over de nieuwe CMAP-verbeteringen naar www.c-map.com.

Over C-MAP:
C-MAP biedt 's werelds grootste digitale maritieme navigatiekaartendatabase, die de klanten helpt bij het verkennen van digitale opties en nautische activiteiten door middel van geïntegreerde, intelligente informatie makkelijker maakt. C-MAP biedt nauwkeurige, bijgewerkte elektronische kaarten van de hele wereld, toegevoegde waarde en services die je veilig naar verre horizonten brengen, de wens voor mooie vangsten vervullen of je vol vertrouwen laten zeilen. Na de recente overname door Navico, is C-MAP het vierde merk in Navico's portefeuille dat aansluit bij Lowrance®, Simrad® en B&G®. Ga voor meer informatie naar www.c-map.com.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22053

Foto's

91912

likes

295