Evenementen

Luremasters 2019: De uitslag

Het zit er weer op, de Luremasters 2019 is officieel voorbij en de winnaars zijn bekend. De organisatie heeft weer een fantastisch evenement neergezet dat zijn weerga niet kent in Europa. Voor het eerst een nieuwe locatie als hoofdkwartier en prijsuitreiking, De Hoezemoos, een super gezellige locatie waar het feest waarschijnlijk nog tot in de late uurtjes doorgaat!

DE PRIJSUITREIKING 

Er werd veel gespeculeerd nadat het liveleaderboard dicht ging en ondanks dat er wel wat verschuivingen hebben plaats gevonden in de top 10, heeft er geen verandering meer plaats gevonden voor de nummers een en twee. De magische 10 meter grens is helaas op 16 cm na niet gehaald, echter er zijn tal van andere records gemaakt. In het totaal zijn er 1620 vissen geregistreerd, de grootste snoek was 127 cm, de grootste snoekbaars 80 cm en grootste baars 51 cm. Dat is gemiddeld ongeveer 18 vissen per team! Maar laten we overgaan tot de prijsuitreiking. Maar eerst een korte film van de hoofdprijs:

  

En dan nu de winnaars van laag naar hoog, beginnend bij de 10e plaats:

 

En dan nu de winnaars van de Luremasters 2019: team Florex, Igor Vucenic en Robert Xhofleer, een meer dan terechte winnaar die een ongelofelijke prestatie hebben neergezet! Zij gaan naar huis met Crestliner Pro Tiller 1650, Yamaha 60 pk buitenboordmotor, Pega trailer, Raymarine Element en Navionics card.

 

 

 

 

Graag nog een big shootout naar het Luremasters marshal team! Zonder hun was een event zoals dit niet mogelijk.

 

 

Hiermee is de Luremasters 2019 afgesloten en zien wij jullie weer terug bij de Luremasters 2020! 

 

MET DANK AAN DE VOLGENDE SPONSORS:

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22089

Foto's

91912

likes

295