Promotie

Roofvissen als een Pro met De Vissende HollanderAltijd al eens willen vissen op snoek, snoekbaars of  baars vanuit een echte professionele roofvisboot? Achter de roofblei aan? Geen ervaring met deze boeiende tak van sportvisserij maar wil je er toch middels goede begeleiding eens van proeven? Of ben je zelf al een ervaren roofvisser maar wil je er gewoon eens met een andere topper op uit? De Vissende Hollander maakt dit vanaf nu mogelijk met haar eigen pro Yair Jelmer Nauta.  

Yair heeft zijn sporen in de roofviswereld inmiddels ruim verdiend. Bij verschillende roofvistoernooien heeft hij hoge ogen gegooid en vele wateren in Nederland kent hij nu als zijn broekzak.Van te voren hebben je natuurlijk eerst telefonisch contact (of via ons), over wat je exacte wensen zijn. Wordt het verticalen, dropshotten, slepen, werpen of een combinatie van de verschillende technieken?De prijzen zijn daardoor ook verschillend in verband met de reistijd en de benzinekosten van Yair.Yair Nauta woont zelf in Harlingen en de prijzen zijn dus gerekend vanaf Harlingen naar het betreffende water. Wanneer we in een straal binnen 50 kilometer blijven:
– Lauwersmeer of de wateren rond Heerenveen, Joure, Lemmer, Balk etc., dan bedragen de kosten voor één persoon € 125,00 of voor twee personen € 180,00.

Gaan we in een straal van 50 tot 100 km:
– Amsterdams IJ, Noordzeekanaal, Zaan, Gooimeer, IJssel of Veluwemeer; één persoon € 180,00 of voor twee personen € 250,00.Bij de prijs is inbegrepen:
– benzine van de boot;
– gebruik van hengels en werpmolens (indien gewenst);
– gebruik van kunstaas;
– uitleg en begeleiding bij het vissen;
– uitleg over het gebruik van visvinder(s);
– alle hulp die nodig is om een vis te vangen;
– een stick met leuke, op de dag gemaakte vangstfoto’s.

Natuurlijk vaar je in een prachtige roofvisboot voorzien van alle technische snufjes. Je zit in een heerlijke bootstoel en geniet van het water, de natuur en hopelijk ook van de vangsten.De dag begint (wanneer je ook een vroege vogel bent), om 7.00 uur op de trailerhelling van het betreffende water en eindigt (indien het weer en de omstandigheden dit toelaten) om 16.00 uur.Het is mogelijk om er een luxe lunch bij te boeken. Yair neemt dan koffie, thee en heerlijke belegde broodjes mee. De kosten van een dergelijke lunch komen op € 15,00 per persoon. Geef bij de boeking wel graag aan of je ergens allergisch voor bent of dat je iets niet lust. Hier wordt dan natuurlijk rekening mee gehouden.De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Website: www.devissendehollander.nl
Email: info@devissendehollander.nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21943

Foto's

92111

likes

291