Evenementen

Luremasters 2017 -Liveblog- dag 2

15:59 3...2...1... 16:00 Het zit erop voor vandaag! Er kunnen geen vissen meer aangemeld worden, morgen de laatste en allesbepalende dag die we natuurlijk weer helemaal live gaan reporten hier!









15:52 Zojuist komt er een vangst binnen van Uli & Thorsten een snoek van 95 cm. Wat gaat dat betekenen voor het klassement?

15:50 Morgen moeten de huidige nummers een en twee naar het gevreesde Haringvliet... Dat zou weleens voor een complete verschuiving in het klassement kunnen gaan zorgen.



15:47 Bij Team Schuurman blijft het angstvallig stil.





15:43 vangsten bij de top 3. Stay tuned!





15:38 Coming up, een metersnoek!!!!



15:36 Team Uli, nog zo'n outsider die er tussendoor glipt en nu gewoon ff op 5 staat.







 



15:23 Snoek, grote snoek voor Team Litsenborg!

15:22 Grootste vissen tot nu toe.











15:13 Een nieuwkomer bestormt de top 5.



15:11 Het team van Fauna hengelsport doet goede zaken met deze kneiterbaars van 45 cm. Helaas blijven ze nog wel wat hangen in het klassement.



15:09 Er komt weer leven in de brouwerij!





14:52 Het laatste uurtje van dag 2 is aangebroken!





 





LightHouse 3-startscherm

LightHouse 3 is snel, soepel en eenvoudig te leren. De overzichtelijke interface kan eenvoudig worden gepersonaliseerd voor uw navigatiestijl.Het startscherm van LightHouse 3 bevat duidelijke en eenvoudige symbolen voor apps. Stel het startscherm in met uw favoriete apps.

Prachtige gegevens

Sleep uw gegevensvakken en zet ze overal op het scherm neer. Kies uit 4 verschillende groottes en tot 14 verschillende soorten gegevens.







14:16 Outsider in aantocht. Team Florex met dat mooie gemiddelde maatje snoekbaars, weet je nog? Nou, die lijken nu wat snoek te hebben gevonden. Echt een team om in de gaten te houden. Nog even wachten hoe lang de meest recente snoek is.



14:13 Vis voor Team Supersnoekers. Een baars naar verluid.



14:11 Snoek!! van 80 cm. Dat scoort voor Team Van Litsenborg!

14:10 Speaking of the devil, Team Van Litsenborg wederom met vis. Geen idee nog wat voor vis.







13:58 Geen vuiltje aan de lucht voor Di Ventura? Nou dat zeker niet. Morgen moeten ze naar het moeilijkste water en gezien het aantal cm's van vorig jaar dat goed was voor de zege, 975 cm, is er nog werk aan de winkel. Dit met nummer 2 en 3 op de loer en wie weet nog meer teams die morgen op de producerende wateren aan de slag gaan.



13:52 Vis voor Team Di Ventura!!! wat hoe en waa nog even onduidelijk. stay tuned.

13:51 Erg rustig zo in de middag. Wat gaan de laatste twee uurtjes doen? nog een opleving in het onderwaterse?













13:32 Team Supersnoekers vangen zojuist een snoek van 88 waarmee ze hun tweede plaats met 10 cm zouden verstevigen. Even afwachten of  hij erdoor komt.





13:26 Het begint weer te lopen, langzaamaan druppelen er weer wat vangsten binnen. Zou de getijdestroming hier van invloed zijn, of ligt het aan andere dingen?



13:24 Live van het water!

















12:53 Tijdens de korte pauze gebeurt er weer van alles en nog wat, zal je altijd zien. Een vermeende metersnoek door team Supersnoekers! Afwachten wat dat voor consequenties heeft voor het leaderboard.



 





 



12:46 Tijd voor een kleine pauze!



12:35 Nieuws van het front, team Di Ventura laat van zich horen met een verbetering van hun kleinste snoekbaars.

 



Even voorstellen; de Crestliner Discovery 1650 Tiller, de hoofdprijs van dit fantastische evenement!
Op zoek naar de perfecte visboot? Dit zou hem misschien weleens kunnen zijn! Voor een ideale dag op het water hoef je niet verder te kijken dan deze Crestliner. Met zijn diepe V-vormige kiel zijn de vaareigenschappen van deze boot fenomenaal. Enorm veel opbergruimte voor je hengels, kunstaasboxen, accu’s en veel meer! Voor meer informatie kijk op: www.crestlinerboats.nl/



12:26 All Quiet on the front. Nauwelijks nieuwe vangsten... het is zo typisch voor de visserij midden op de dag...













12:06 Team Crestliner zou last hebben van platjes, na medische inspectie blijkt het gelukkig mee te vallen!



 







11:43 Meerval??!!! We wachten op een officiele melding en hopelijk ook een foto.

Axiom Pro is ontworpen voor vissers die alles willen. Axiom Pro vormt de nieuwe norm voor een ‘alles-in-één’ display en is verkrijgbaar met RealVision 3D, 1kW CHIRP-sonar en Raymarine HybridTouch-bediening. En Axiom Pro levert vloeiende en intuïtieve navigatie met de razendsnelle ‘quad core’-processor, een superhelder IPS-display en het slimme LightHouse OS. Axiom Pro kan gemakkelijk tot een geavanceerd navigatienetwerk worden uitgebreid met meerdere Axiom-displays, CHIRP-radar, en nog veel meer… Als je een beetje kans wil maken tijdens de Luremasters moet je dit systeem dus hebben.

Sonar is standaard
Axiom Pro is verkrijgbaar met een ingebouwde High CHIRP-sonar via een enkel kanaal. Zeevissers kiezen voor Axiom Pro met RealVision 3D-sonar plus een ingebouwde 1kW-sonar.

Intuïtieve bediening
De gebruiksvriendelijke LightHouse 3 OS met HybridTouch-bediening biedt vissers de flexibiliteit van multi-touch-interactie en toetsenbordbediening in ruwe weersomstandigheden.

Krachtige prestaties
De ‘quad core’-processor levert, in combinatie met de superheldere, high definition IPS displaytechnologie, een indrukwekkende snelheid en prachtige helderheid













11:14 Spanningen in het marshall team tussen Herr Schmidt en Patrick, ofwel 020 vs 010. Wapengekletter waar de honden geen brood van lusten.



11:07 Wel belangrijk voor het klassement. De nummers 1 en 2 moeten morgen naar het meest lastige water van deze wedstrijd, het Haringvliet. Team Schuurman, nu op nummer 3, vist hier vandaag en doet ook nog goede zaken! Daarbij het feit dat ze morgen naar het Hollands Diep mogen. Enfin, het is slechts speculeren. Vorig jaar hadden we allerlei potentiele winnaars in het vizier en won een team waarvan we het niet verwachtten...



11:02 Vorig jaar won Team Henk Jeff de Luremasters met 975 cm. Zelfs Team Di Ventura zal daarvoor nog flink wat gas moeten geven.

11:00 Tussenstandje:

nr 1 Team Di Ventura 880 cm (vandaag Volkerak)

nr2 Team Supersnoekers 822 cm (vandaag Volkerak)

nr 3 Team Schuurman 805 cm (vandaag Haringvliet)















10:46 het lijkt erop dat team Supersnoekers erop mikken om hun snoeken te verbeteren vandaag! Originele hoek voor een vangstfoto ook trouwens Vincent ;-).



10:40 Team Klockow, gisteren aan het begin van de dag gingen ze al snel aan de leiding. Zojuist komen er weer wat vangsten van hen binnen, we duiken erin!





10:34 Team Lemmens Diest Hengelsport zou zojuist óók een metersnoek gevangen hebben. Gisteren visten zij op het Haringvliet zonder noemenswaardige resultaten, vandaag lijkt het Hollands Diep hen gunstiger gezind te zijn.









10:26 De giga meterbak is zojuist door de ballotage!





10:20 De mannen van Team Gunki visten gisteren op het Volkerak en vandaag op het Haringvliet, beide wateren waren goed voor een dikke metersnoek voor hen! Benieuwd of ze de rest ook vol kunnen krijgen.

10:19 Grijs grauw weer en de snoeken lijken het stukken beter te doen dan gisteren!



10:12 Team Gunki kan daarmee behoorlijk wat cm's bijtekenen, maar blijft op nr 4 staan. De top 3 zit behoorlijk stevig in het zadel. Komt heel wat bij kijken, wil daar een team tot toe treden.



10:09 Team Garmin meteen naar plek 9. Zijn goed bezig deze Belgen...





10:01 Gisteren viste Team Garmin op het Haringvliet, vandaag op het Hollands Diep. Naar verluid zijn het jongens die snappen hoe het pelagisch vissen werkt. Een visserij waarmee je selectief de echt grote vissen vangt. Gaan ze deze skills gebruiken vandaag of morgen?

09:58 Nog steeds wachten op de goedkeuring van de double hook up. Wat gaat dat doen met hun klassering?



09:55 Team Garmin ook een metersnoek. Wauw!







09:44 De problemen met het internet zijn nog niet uit de lucht, we vallen zo nu en dan even weg waardoor de updates wat vertraging oplopen. Excuses!





09:29 Gisteren produceerde het Volkerak veruit het beste, op de voet gevolgd door het Hollands Diep. Het Haringvliet liet het wat afweten. Een Team dat toch goed scoorde op het Haringvliet, bijvoorbeeld Team Overmars, heeft nu alleen nog de producerende wateren in het verschiet. Maarrrrr.... wie zegt dat gisteren vandaag is. Wie weet geeft het Haringvliet vandaag wel haar geheimen prijs. Dat maakt deze wedstrijd tot een super interessant sportvisevent.

09:24 Al bijna anderhalf uur onderweg en de vangsten zijn wederom om U tegen te zeggen. Veel, heel veel roofvis in een luttel tijdbestek. Vandaag voor elk team een nieuw water. Viste Team Schuurman gisteren op het Volkerak, vandaag is hun strijdparcours het Haringvliet. Viste Team Quantum gisteren op het Hollands Diep, vandaag moeten ze op het Volkerak hun kunstje laten zien.

09:22 Problemen met de Wifi hiero, maar via via netwerk abracadabra hebben we het opgelost. We're on!



Ben jij benieuwd naar de verrichtingen van alle deelnemers tijdens de Luremasters 2017? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit bericht zal tijdens de Luremasters keer op keer ververst worden, steeds weer voorzien van de laatste ontwikkelingen, sappigste roddels en zo nu en dan... Een klein beetje humor. Kortom, wil je alles volgen rondom deze wedstrijd? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Morgen hier live alle verrichtingen van dag 2 Luremasters. Zorg dat je er bij bent!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21889

Foto's

92105

likes

290