Monstervissen van de Maas in VIS TVTer afsluiting van een veelzijdig seizoen gaat Marco Kraal in de laatste aflevering van VIS TV op zoek naar monstervissen met gastvisser Sophie Neitzel. Samen vissen de twee op de Maas én aangrenzende plassen bij Roermond. De uitzending is komende zondag 24 maart vanaf 09.30 uur te zien op RTL 7.

Vanuit de viskajak en bellyboot vissen Sophie en Marco op diverse roofvissen, met de meerval als bonussoort. Overdag werkt de baars goed mee. Zodra de avond inzet wordt het lichte materiaal ingeruild voor zware meervalhengels met een kluit dauwpieren op de haak.Wanneer het duo vlak voor de schemering een zandwinplas opvaart, neemt de spanning bij beiden merkbaar toe. Wat voor monstervissen zouden in dit diepe en donkere water zwemmen? Je ziet het aanstaande zondag!


Spectaculaire televisie met monstervissen


Deze aflevering is de laatste van VIS TV 2019. Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeerden dit seizoen de revue. De gasten van presentator Marco Kraal kwamen uit alle hoeken van het land en hadden elk een eigen verhaal en specialisme; stuk voor stuk waren het gepassioneerde sportvissers. Een keur aan locaties, stekken en vangsten kwam voorbij.


Herhalingen


De herhaling van VIS TV 2019 start op zondag 7 april om 09.30 uur op RTL 7. Vanaf dan wordt de hele reeks in chronologische volgorde elke zondag herhaald. Ook op www.vistv.nl zijn alle afleveringen terug te kijken.

Bekijk hier de promo van aflevering 12:Kijk ook naar:
https://www.roofvisnet.nl/bossche-roofvissen-in-vis-tv/
https://www.roofvisnet.nl/zeebaarzen-vanaf-het-strand-en-uit-de-boot-in-vis-tv/
https://www.roofvisnet.nl/gericht-op-grote-baars-pieter-bas-broeckx-aflevering-vier-vis-tv/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21192

Foto's

92088

likes

244