Product Informatie

Uitgelicht: nieuwe producten voor de varende roofvisser

Nieuwe producten voor de varende roofvisser / sportvisser van Lowrance, Spro, Raymarine en Mercury Marine.

Lowrance gaat ‘Live’


Lowrance, sinds 1957 wereldwijd leider op het gebied van sportvisserselektronica, heeft in september haar nieuwe, superkrachtige serie fishfinders/kaartplotters, uitgebracht onder de naam HDS LIVE.HDS LIVE - een grote sprong voorwaarts in fishfinding-technologie - biedt krachtige, real-time weergave van sonar- en kaartgegevens en optimale connectiviteit met functies als Active Imaging, LiveSight, Genesis Live en LiveCast-smartphone-integratie.

HDS LIVE is verkrijgbaar in de formaten 7, 9, 12 en 16 inch en varieert in prijs van € 1,099 tot € 5.686,79.
Website: www.navico.com.

Drie nieuwe modellen IKIRU Naturals


De IKIRU Naturals Micro Jerk 50 is een klein, drijvend plugje met een lange zwemlip waarmee een diepgang van ongeveer anderhalve meter bereikt kan worden. De Micro Jerk weegt slechts 2,8 gram, is vijf centimeter lang en komt in twaalf natuurlijke designs.De drijvende IKIRU Naturals Double Crank 35 is ontworpen om extra veel ruis (veroorzaakt door het ingebouwde kogeltje in de voorkant) en vibratie (door de tweedelige body) onder water te veroorzaken. Met zijn middelmaat zwemlip loopt deze plug een bescheiden 80 cm diep (gevist aan licht materiaal). De IKIRU Naturals Mini Crank 38 is in ondiep duikend (SL) en wat dieper duikend (LL) verkrijgbaar. De uitvoering met lange zwemlip duikt feilloos naar 80 cm onder het oppervlak en de versie met korte zwemlip gaat max. 50 cm diep.Website: www.spro.eu.

Extra veiligheid


FLIR Systems, Inc. heeft eerder dit jaar de meest geavanceerd solid-state zeeradar tot op heden van het bedrijf aangekondigd: de Raymarine Quantum 2 met dopplertechnologie voor doelidentificatie.De Quantum 2 is speciaal ontworpen voor integratie met de bekroonde, multifunctionele Axiom-displays van Raymarine. Deze radar verbetert het omgevingsbewustzijn van schippers door bewegende en stationaire doelen op intelligente wijze te identificeren, zowel op grote als kleine afstand. Alle mogelijk gevaarlijke stationaire doelen binnen een afstand van 200 meter vóór het vaartuig worden gemarkeerd en voorzien van kleurcodes, zodat schippers gevaarlijke obstakels gemakkelijker herkennen.Adviesprijs vanaf € 1995.
Website: www.raymarine.nl.

Veiliger varen


Tijdens de start van de IBEX, de grootste vakbeurs voor de watersport in Noord-Amerika, werd bekend gemaakt dat Mercury Marine’s Tiller Handle de IBEX Innovation Award gewonnen had in de categorie ‘Propulsion Parts’.De Tiller Handle werd afgelopen jaar op de markt gebracht en ze wordt gekenmerkt door diverse verbeteringen op het gebied van het sturen, schakelen en gas geven met buitenboordmotoren. De Tiller Handle was in eerste instantie ontwikkeld om gebruikt te worden op de 15 en 20 pk Mercury Marine buitenboordmotoren met elektronische brandstof injectie, ze kan zowel met de linker- als rechterhand bediend worden in een groot aantal verschillende verticale posities.Website: www.mercurymarine.com.

Bekijk ook deze productpagina's:
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-producten-voor-de-varende-sportvisser/
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-producten-roofvisser/
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-roofvisproducten/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20887

Foto's

92096

likes

219