Product Informatie

Uitgelicht: nieuwe producten voor de roofvisser

Nieuwe producten van Gunki, Rozemeijer, Salmo en Arca / Trabucco.

Opvallende actie


De Rozemeijer Propzzz is een allrounder. Met z’n lengte van 10 cm en gewicht van 23 gram is ze op elk water in te zetten.Snoek, baars, snoekbaars en roofblei is er verzot op. De extra propeller aan de ‘staart’ zorgt voor net dat beetje extra en is op druk beviste wateren echt een extra attractie.Adviesprijs € 13,49.
Website: www.rozemeijer.com.

Gemaakt van sterk Cordura 1000D


De Gunki Squad Float Tube is een comfortabele, gemakkelijk glijdende bellyboot in V-vorm met een draagvermogen van 145 kilogram.De bellyboot weegt zelf 6,2 kg inclusief de afneembare accessoiretassen, de tweedelige bladder is voorzien van een veiligheidsventiel. De Squad beschikt over veel bevestigingsringen en extra opbergruimte aan de achterzijde.Adviesprijs € 299.
Website: www.pezonetmichel.com/nl.

Uitdiepen


Met de nieuwe Salmo Freediver 9 bereik je dieptes waar maar weinig ander kunstaas komen kan.De plug, die al bestond in een versie van 12 cm, is voorzien van een onbreekbare polycarbonaat duikschoep, 3-D ogen en premium VMC haken. Beschikbaar in zes kleurencombinaties.Website: www.salmo.com.pl.

Allround streamerhengel


Arca levert sinds begin dit jaar twee nieuwe vliegenhengels uit het assortiment van Trabucco.

De vierdelige Loomis & Franklin Predator is daarbij een 2,75 meter lange vliegenhengel voor de lijnklasse #9 die gebouwd is op een blank van IM7 carbon. Hiermee heb je prijsgunstige, allround vliegenhengel in handen voor het streamervissen op snoek.Adviesprijs € 130.
Website: www.arca-bifa.com.

Kijk ook op deze productpagina's:
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-producten-voor-de-varende-sportvisser/
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-producten-roofvisser/
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-roofvisproducten/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

20928

Foto's

92092

likes

221