Promotie

Beleef Beet-Rovers juli

Vanaf vandaag ligt Beet-Rovers Juli weer in de schappen van de winkels en als trouw abonnee heb je hem natuurlijk al lang ontvangen! In het julinummer onder andere aandacht voor: Missie 70+ barbeel, rivierwindes met de korst, zeeltenwaanzin, het kweken van paling, enorm veel soorten in Hellevoetsluis, een zeebaarsmissie en nog heel veel meer!  Lees het in Beet-Rovers juli, nu in de winkels!

MISSIE- Vang 5 zeebaarzen, een stevige missie die Siu de Moor van Cinettic/Weebass wel aandurfde. Samen met Roverslezer Roel Theunisse kiezen ze het ruime sop in het havengebied van IJmuiden. Siu kent dit gebied als zijn broekzak, hier moet het toch wel lukken om 5 baarzen te vangen? Alles over de gebruikte technieken en materialen natuurlijk in het julinummer!

Vijf baarzen, een moeilijke missie! Of valt het eigenlijk wel mee? Check het snel!

BARBEELCRACK- Een aantal keer op rij kwam Beetlezer Roel Kaandorp beteuterd thuis na een barbeeltrip. De vele kilometers ten spijt, gaven de barbelen niet thuis. Tijd om daar verandering in te brengen! Samen met crack op het gebied van barbeel Frans Vogels tackelt Roel de machtige Waal. Check snel het filmpje om te kijken of ze die 70+er gevangen hebben!

Bekijk snel hoe Frans en Roel deze visserij aanpakken!KILOVOORNS- Afkomend op geruchten over kilo+ voorns strijkt Nederlands grootste witvisicoon Jan van Schendel met heel zijn hebben en houden neer in Hellevoetsluis, aan de monding van het haringvliet. Zijn hele aanpak is gebaseerd op voorn, maar die vangt hij nauwelijks. Is dat erg? Nee hoor, helemaal niet! De overige vissoorten compenseren prima namelijk!

 Het is genieten geblazen in Hellevoetsluis!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21889

Foto's

92105

likes

290