Rozemeijer Are you pro enough, de uitslag


Vorig jaar heeft Rozemeijer in samenwerking met Roofvisnet de actie 'Are you pro enough' opgezet om voor het Rozemeijer team jeugdleden te vinden. Dat hebben we geweten! Vele tientallen inzendingen kregen we op deze actie.

Er werd gevraagd naar een korte introductie van de mensen die hieraan mee wilden doen. Werd je in de eerste selectie uitgekozen dan konden deze deelnemers uit het assortiment van Rozemeijer een product uitkiezen waarvan zij een review wilden maken. Deze producten heeft Rozemeijer toen naar de deelnemers gestuurd en aan de hand van deze reviews heeft Rozemeijer samen met team Roofvisnet een keuze gemaakt uit de inzendingen.

De uiteindelijke winnaars van de actie kregen hun prijs/toelating voor een jaar tot het Rozemeijer team de afgelopen Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht uitgereikt door Marcel Uljé van DTC.

Zij zullen een jaar lang producten testen en hierop hun inspraak kunnen geven als Rozemeijer prostaffer!Wil je de review van Jelle lezen dan kan dat hier!

 Wil je de review van Sven lezen dan kan dat hier!

 Wil je de review van Jens lezen dan kan dat hier!

Houd de website en de social media goed in de gaten, want van deze drie toppers gaan we zeker meer horen! Wil je meer weten over Rozemeijer en hun producten ga dan naar www.rozemeijer.com.

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

20928

Foto's

92092

likes

221