Evenementen

RoofviswedstrijdHet aftellen is begonnen, de messen worden geslepen, 16 t/m 18 september gaat het roofvisgeweld losbarsten in de Hollandse delta. De Luremasters staan al in de startblokken en toch is inschrijven nog mogelijk. Kijk snel op www.luremasters.nl! Doe mee en maak kans op een volledig uitgeruste Alumacraft V14 visboot met 20 pk buitenboordmotor en Raymarine fishfinder/gps units.

Tijdens deze wedstrijd zal op www.roofvisnet.nl van minuut tot minuut een live-blog worden bijgehouden met tussenklassementen, mooie vangsten en hilarische gebeurtenissen. Stay tuned!

Snoek, baars en snoekbaars, toch zo’n beetje de meest begeerde roofvissoorten van de Benelux en die staan dan ook centraal tijdens deze zeer laagdrempelige roofvisdriedaagse met een ticket voor slechts 250 euro!Het strijdtoneel wordt gevormd door 3 legendarische wateren te noemen het Volkerak, Haringvliet en Hollands Diep. Geloof maar dat daar de dikke jongens rondzwemmen.

Meedoen met dit met name gezellige visevent met een gezonde dosis competitie en toch waanzinnige prijzen, schrijf je nu in op www.luremasters.nl!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21943

Foto's

92111

likes

291