Raymarine Element; voor de sportvisser gemaakt


Dieptemeters, Fishfinders en visvinder, allemaal benamingen voor hetzelfde apparaat. Tegenwoordig kun je daar als serieuze sportvisser eigenlijk niet meer omheen. En nee het is niet zo dat als je er geen hebt je helemaal niets vangt, maar het geeft je zoveel informatie meer!! Met de nieuwe Raymarine Element worden nu ook high end features die je normaal alleen op zeer dure units ziet ook bereikbaar voor de sportvisser die niet de hoofdprijs willen betalen

De filosofie achter de Raymarine Element is een visvinder voor de sportvisser  zonder de toeters en bellen die er op veel andere grotere units zitten die voor ons vissers helemaal niet van toepassing zijn, dus waar je ook niet voor betaald. Wat raymarine wel heeft gedaan is koste nog moeite gespaard om je zoveel mogelijk waar voor je geld te geven. Hieronder vind je de features en dit is een lijst waar je niet omheen kunt!  • Helder en robuust, In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Die ook met een zonnebril goed af te lezen zijn.

  •  Superieure HyperVision™ De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars.

  •  Alles-in-één transducer Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

  •  Ingebouwde RealVision™ 3D Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig.

  •  Fast Quad Core-processor Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden.

  •  Verkrijgbaar in 7, 9 en 12 inchWil je meer weten over de Element ga dan naar

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Recente artikelen

Kunstaas Tunen

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Roofblei Codes

Gepubliceerd door Team Roofvisnet

Met extreem soepele en precieze loop.
Low profile

Gepubliceerd door Rudy van Duijnhoven

Leden

20887

Foto's

92096

likes

219