Evenementen

Team Raymarine vangt grootste baars WPCTijdens de World Predator Classic werd Raymarine vertegenwoordigt door Volkmar Strikkers en Hendrik jan Verheij. Twee cracks op het gebied van roofvissen, die bekend staan om de mooie en grote vissen die ze vangen.

De omstandigheden waren verre van ideaal en dat maakte de visserij erg moeilijk. Daarnaast werd het team ook geplaagd door pech. De eerste dag vielen de vangsten tegen maar op dag twee was het team "On Fire" zoals ze in het Engels zeggen. Elke beet was raak, resulterend in 6 grote vissen, waarvan een baars van 52cm later de grootste baars van de wedstrijd zou blijken te zijn. Helaas werd de enige snoek die ze vingen die dag, een mooie negentiger, afgekeurd door de wedstrijd leiding waardoor ze flink wat punten verloren. Was dit niet gebeurd dan hadden ze op dag 2 op de 1e plaats gestaan. Frustrerend, maar er zou keihard door gevist worden.

 D

 

Dag drie begon goed met een grote snoek en baars die binnen een half uur in de boot lagen, maar helaas begaven de accu's van de elektromotor het hierna. Omdat het WPC het gebruik van de benzine motor tijdens het vissen niet toestaat waren ze overgeleverd aan de wind. Scherp vissen was er met Zuidwest 5-6 niet bij en zodoende bleven verdere vangsten helaas uit.

Een goede positie in het klassement zat er vanaf dag  één helaas al niet meer in, maar met de grootste baars van het toernooi kunnen ze tevreden terugkijkenMeer info over producten van Raymarine ga dan naar www.raymarine.nl 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21943

Foto's

92111

likes

291