Promotie

What's New: nieuwe producten voor het vissen op roofvis

Een aantal nieuwe producten voor het vissen op roofvis van merken als Rozemeijer, Rapala, Savage Gear, Hester - Albatros, FishBone en Raymarine.

Nieuwe uitvoering
De Rozemeijer Qualifier V2 Jointed Power Lure 270 40-130g hengel met een grootse historie is in een nieuwe versie terug op de markt.De blank met een universele lengte heeft een ongekende en ziet dus ook niet op tegen het zwaardere werk. Groot en klein kunstaas kun je met deze hengel even goed werpen en presenteren. Afmetingen: Lengte 270 cm, tweedelig, werpvermogen 40 - 130 gram.Adviesprijs € 89,99.
Website: www.rozemeijer.com.

 

 

 

 

 

Een echte scoop


Wanneer je de Rapala X-Rap Scoop terug twitcht, dan beweegt het kunstaas van links naar rechts door de waterlaag, draai je het rustig binnen, dan voel je de gelijkmatige, wijd uitslaande actie.Door de chromen afwerking en de realistische kleuren is dit kunstaas moeilijk te weerstaan voor roofvis.Afmetingen: 20 cm, 68 gram. Gemiddelde zwemdiepte 1,6 meter.
Website: www.rapala.com.

 

 

 

 

 

Beschikbaar in zes kleurencombinaties


De Savage Gear 4Play V2 Swim & Jerk / Liplure swimbait is gebaseerd op een 3D scan van een haring en beschikbaar met en zonder duikschoep.Door de vierdelige uitvoering heeft het een zeer verleidelijke actie in het water. De Swim & Jerk zinkt langzaam, de Liplure blijft min of meer drijven in het wateroppervlak.

Adviesprijzen van € 17,95, € 19,95 en € 22,95.
Website: www.svendsen-sport.com.

 

 

 

 

 

Monsterlijk goed


Hester maakt supermooie pluggen, imitaties van karper, baars, snoek en nog veel meer varianten.

De prachtig uitgevoerde, drijvende Monster Pike PKA plug is een aanwinst voor elke kunstaasvisser. Afmetingen: 20 cm, 85 gram, diepgang 1,5 - 2,8 meter.Adviesprijs € 14,50.
Website: www.albatroshengelsport.com.

 

 

 

 

 

Carbon handgreep


De FishBone Reservoir Legend vliegenhengels kunnen voorzien worden van carbon (!) handgrepen op maat om ook uiterst voorzichtige aanbeten te kunnen voelen.Een handgreep uit kurk absorbeert het ´plukken´ aan een vlieg, met een carbon handgreep haak je dus meer vis. Guido Vinck en Patrick De Schutter hebben meegeholpen met het ontwikkelen van de 4 verschillende, driedelige, 10 voet lange modellen voor de lijnklassen #5/6 tot en met 7/8.Afgebouwd met de beste componenten w.o. een MicroWave 18-8 Stripper startoog, Recoil eenpoot geleideogen en topoog. Onder het topoog is een slangenoog gemonteerd om te voorkomen dat de leader rond de top slaat.Adviesprijs € 765.
Website: www.fishboneshop.be.

 

 

 

 

 

Gedetailleerd in beeld


De RealVision 3D-sonartechnologie van de Raymarine Element, waarvoor inmiddels patent is aangevraagd, geeft sportvissers beter zicht onder water met 3D-beelden van de bodem. Ook wordt hiermee nauwkeuriger aangegeven waar beoogde vissen zich bevinden.Met de Element wordt ook HyperVision geïntroduceerd: sonartechnologie op een frequentie van 1,2 megahertz, waarvoor patent is aangevraagd. Deze technologie maakt gebruik van de ultrahoge CHIRP-sonarfrequenties. HyperVision vult de DownVision®-, SideVision®- en RealVision 3D-sonar aan, zodat sportvissers structuren, vegetatie en vissen met levensechte details in beeld krijgen.Adviesprijs vanaf € 719,95.
Website: www.raymarine.nl.

Bekijk ook:
https://www.roofvisnet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-varende-roofvisser/
https://www.roofvisnet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-het-vissen-op-roofvis/
https://www.roofvisnet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-roofvisser/

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21549

Foto's

92113

likes

271