Uitgelicht: nieuwe producten voor de roofvisser

Compact ontwerp


De supercompacte, lichtgewicht DF175AP en DF150AP buitenboordmotoren leveren dankzij Suzuki's geavanceerde motortechniek maximale kracht en optimale prestaties tegenover een superieure brandstofefficiency.De twee motoren hebben een hoge compressieverhouding van 10.2:1, waardoor al bij lage toerentallen volop koppel beschikbaar is voor een indrukwekkende acceleratie. Om de prestaties verder te verbeteren, heeft Suzuki Marine de buitenboordmotoren voorzien van een Semi-Direct Air Intake System voor een betere inlaatluchtkoeling, een O2 Sensor voor het optimaliseren van de verbranding en een Knock Sensor (klopsensor) die nauwkeurig controleert of de verbranding optimaal verloopt voor maximale betrouwbaarheid.Website: www.nimag.nl.

 

Vooral doorgaan


De driedelige Iron Claw Prey Provider Zander Float uit het assortiment van Sänger is beschikbaar in lengtes van 3 en 3,30 meter.

Met de snelle, doorgaande actie en het werpvermogen tot 50 gram is de hengel bij uitstek geschikt voor het vissen met de dobber en natuurlijk aas op snoekbaars, maar ze is uiteraard ook geschikt voor andere vismethodes.Adviesprijzen vanaf € 71,95.
Website: www.saenger-tts.de.

 

Stijlvol ontwerp


De Quantum Vantex werpmolen uit het assortiment van Zebco is beschikbaar in drie uitvoeringen met een zeer laag eigen gewicht, de spoelcapaciteit loopt daarbij van 200 meter 20/00 op naar 200 meter 30/00.

De elektronisch uitgebalanceerde, lichtgewicht rotor zorgen met de tien kogellagers voor een soepele loop. Met de Vantex haal je een echte drilmachine in huis.Adviesprijzen vanaf € 86.
Website: www.zebco-europe.com.

 

Ware ‘eye-catchers’


Het ronde lichaam van de Spro Pop-Eye loopt langzaam over in een slanke staartwortel en subtiele ‘paddle tail’, waardoor de shad een zeer geringe waterweerstand heeft, met een maximaal behoud van actie.Vis de softbait super traag boven de planten tot speedjiggen met zware jigkoppen op grote diepte... met de Pop-Eye kan het allemaal!

Website: www.spro.eu.

 

Nieuwe kleuren


De 9,5 cm lange versie van de populaire Gunki Itoka simbait is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Gold Perch (foto) en Baby Bass.

De ruim acht gram zware swimbait duikt tot een diepte van circa 50 cm en heeft een aantrekkelijke, slangachtige beweging. De aanbeet volgt vaak wanneer je stopt met binnen draaien!Adviesprijs € 18,50.
Website: www.pezonetmichel.com/nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21151

Foto's

92088

likes

235