• Attractieve shads van Rozemeijer

  De Rozemeijer Pike Strike Swirl is met z’n lengte van 21 cm ideaal voor het vissen op snoek, snoekbaars en meerval. Het stevige lichaam met een gewicht van 40 gram maakt werpen gemakkelijk en de jighaak blijft goed in het lichaam op z’n plek.

  Ook is de Swirl voorzien van haakindicatoren op de rug waardoor je zeer eenvoudig de haakpunt op de juiste plek naar buiten kunt laten komen. Het venijn van de Swirl zit ‘m in de staart. Deze is zeer, zeer, maar echt zeer bewegelijk. De kleinste beweging of de minste stroming maakt dat de staart z’n ding doet.

  Ideaal voor de bijhengel. Ook in de stroming kan de Swirl gewoon stil gehouden worden op één plek, de staart doet toch z'n ding!

  Ideaal voor de bijhengel. Ook in de stroming kan de Swirl gewoon stil gehouden worden op één plek, de staart doet toch z’n ding!

  Eenvoudig te vissen… draai de Swirl gewoon binnen en je ziet waarom. Wateren waar paling en ratten op de menukaart van de rovers staan komt de Swirl echt tot z’n recht.

  Beschikbaar in vijf kleurencombinaties. Adviesprijs € 3,49.

   

  De Pike Strike Paddle is een shad in een universeel formaat. Met z’n lengte van 17 cm en een gewicht van 36 gram is de Paddle een stuk kunstaas waar je op vele wateren en via vele technieken achter de snoek, snoekbaars, meerval en zelfs grote baarzen aan kunt gaan.

  De Paddle kan zeer ondiep gevist worden boven wier- en plantenrijke velden maar ook voorzien van een zwaardere jigkop in dieper water. Tevens kan de Paddle als een jig over de bodem worden gevist.

  De Paddle heeft een onwijze swing in het lichaam. Deze schudt en draait als een gek. De staart doet er daarbij nog een grote schep boven op.

  De Paddle heeft een onwijze swing in het lichaam. Deze schudt en draait als een gek. De staart doet er daarbij nog een grote schep boven op.

  Dik silhouet in het water, grove spikkels op de rug voor nog meer vibratie!

  Haakindicatoren op de rug, waarbij de maten 2/0, 4/0 , 6/0 en 8/0 netjes op de rug leesbaar zijn. Beschikbaar in vijf kleurencombinaties, adviesprijs € 3,49.

   

  Al in het jaar 2003 introduceerde Rozemeijer de Twinler. Toen in samenwerking met Mann’s. In het jubileumjaar 2015/2016, waarin het merk vijftien jaar besond, introduceerde Rozemeijer de Pike Strike Twinler.

  Natuurlijk met veel eigenschappen van de eerste Twinler maar sterk gemoderniseerd. Een langer lichaam dat voor meer stabiliteit zorgt. De dubbele staart lijkt hierdoor meer op de poten van bijvoorbeeld een kikker.

  De Pike Strike Twinler heeft vangkracht.

  De Pike Strike Twinler heeft vangkracht.

  Nu in een lengte van 19 cm en een gewicht van 28 gram, waardoor deze Twinler in ondiepe polderwateren met shallow screw of zeer lichte jighaak goed tot z’n recht komt, maar ook op diepere plassen of als kunstaas voor het slepend vissen.

  De Pike Strike Twinler is beschikbaar in vijf kleurencombinaties. Adviesprijs € 3,49.

  De producten van Rozemeijer worden verdeeld door groothandel Dutch Tackle Company.
  Website: www.rozemeijer.com.