• Beet-Rovers juni 2018

  Wat een wereldplaat, alle lof voor fotograaf Han van den Eertwegh die met deze plaat zijn recordvis wel erg mooi wist vast te leggen!

  Wat je kunt verwachten in Beet–Rovers juni?  Klik even op dit linkje voor een uitgebreidere preview! In het Rovers gedeelte in elk geval aandacht voor een nieuw Nederlands record roofblei en de gerichte visserij op dergelijke bakken. Een heerlijk avontuur in Oman, subtiele streetvisserij en een belevingsvol verhaal over hoe Chris Chew zijn nieuwe persoonlijk record ving.

  Dit nummer los kopen

  Abonneer je nu!

  Han van den Eertwegh beheerst de visserij op roofblei tot in de puntjes, jaarrond!

  Hans maatje Ivo met een ongekende klasbak… Dan te bedenken dat die recordvis van Han dus nóg imposanter is! Bekijk die vis hier.

  Blij met roofblei

  In het Rovers gedeelte vindt je een artikel van Han van den Eertwegh, sindskort houder van het Nederlands record roofblei. Roofblei geldt als een zomergast, toch? Niet volgens Han die in dit artikel beschrijft hoe hij jaarrond op deze supersnelle zilveren pijlen vist met ook meteen maar een uitleg over het waarom de aanbeet van die roofbleien toch zo mokerhard zijn!

  In Denemarken gingen Sjoerd zijn ogen open, in dat glasheldere water leken de snoeken het spelletje bovengemiddeld goed door te hebben.

  Met klein kunstaas gericht op grote snoek vissen; waarom ook niet?!

  Kritisch snoekvissen

  Conservatisme is zelden recept voor buitengewoon succes. In dat daglicht neemt Sjoerd de hedendaagse snoekvisserij onder de loep. Zijn we met zijn allen niet teveel vastgeroest in een bepaalde visserij? Zijn bepaalde vuistregels niet juist valkuilen? In dit artikel zijn nuchtere kijk op deze vuistregeld. We kunnen alvast verklappen dat hier een aantal heilige huisjes omver worden getrapt, interessant!