• Beet-Rovers mei 2018

  Zeebaars, baars, snoek. en snoekbaars alles komt uitgebreid aan bod in het meinummer!

  Wat je kunt verwachten in Beet–Rovers mei? Van een blauwdruk van Mehmet zijn zeebaarsseizoen tot aan Chris Chews succesaanpak voor échte baarsbakken. Van Shallow rigs tot trolkunde. In Beet-Rovers mei kun je alles verwachten, van een snelcursus methodvissen tot en met acrobatische gepen vangen op een van de pieren bij IJmuiden. We schotelen je weer een enorm gevarieerd, leerzaam en vermakelijk magazine voor! Ben je benieuwd wat je precies kunt verwachten? Op beet.nl staat een uitgebreide preview!

  Dit nummer los kopen
  Abonneer jezelf

  Na het lezen heb je vast geen vragen meer over shallow rigs!

  De tijd van het groen in het water is weer aangebroken! Dat betekent dus dat je maar beter wat ondieper gaat vissen om te voorkomen dat je non-stop wier van de haken af aan het plukken bent. Een populaire montage is de zogenaamde shallow rig. Wat is het? Hoe gebruik je het? Wat zijn de voordelen? Zomaar een aantal dingen die Chris Chew uitgebreid aan bod laat komen in dit artikel.

  Tussen de regels door staat dit artikel boordevol enorm waardevolle zeebaars tips!

  Ben jij al klaar voor het nieuwe zeebaarsseizoen of kan jouw kennis nog wel een kleine bijschaafcursus gebruiken? In Rovers mei vanaf pagina 14 lees je in elk geval hoe Mehmet Buyukyilmaz zijn visserij voor komend seizoen gaat aanpakken. In een interview doet hij alles over zijn visserij uit de doeken. Waardevolle tips! Mehmet vangt jaarlijks tussen de 750 en 1000 zeebaarzen, echt een wandelende zeebaarsencyclopedie!