• Bestel nu de nieuwe special ‘Vliegvissen voor beginners’

  In Nederland en België moeten duizenden vliegenhengels bij mensen thuis ergens ongebruikt in een hoek van een kamer staan; een keer aangeschaft omdat deze manier van vissen ze wel interessant leek. De mensen hebben echter nooit goed les in het werpen met de vliegenhengel gehad en omdat deze techniek totaal afwijkt van het werpen met de werphengel, verdween de uitrusting weer, na de nodige knopen in de leader en het verlies van een flink aantal kunstvliegen, terug de kast in.

  Special-werpen Deze special geeft inzage in het werpen met de vliegenhengel, vliegenlijn, leader en kunstvlieg. Verder wordt beschreven hoe de uitrusting goed opgebouwd wordt, allerlei basistechnieken worden behandeld en er wordt uitgelegd hoe je specifiek kunt vissen op ruisvoorn, blankvoorn, snoek en snoekbaars.

  Deze special geeft inzage in het werpen met de vliegenhengel, vliegenlijn, leader en kunstvlieg. Verder wordt beschreven hoe de uitrusting goed opgebouwd wordt, allerlei basistechnieken worden behandeld en er wordt uitgelegd hoe je specifiek kunt vissen op ruisvoorn, blankvoorn, snoek en snoekbaars.

  m_IMG_8834a De teksten en foto's zijn van de hand van de ervaren vliegvisser en vliegwerpinstructeur, reportagefotograaf, auteur en Beet-redacteur Rudy van Duijnhoven.

  De teksten en foto’s zijn van de hand van de ervaren vliegvisser en vliegwerpinstructeur, reportagefotograaf, auteur en Beet-redacteur Rudy van Duijnhoven.

  Special-vissen De special is nu te koop via onze webshop (http://www.beetshop.nl/vis-magazines/specials/vliegvissen-voor-beginners) of in de winkel.

  De special is nu te koop via de Beet webshop (http://www.beetshop.nl/vis-magazines/specials/vliegvissen-voor-beginners) of in de winkel.