• DIGIROVERS 10

  Ga naar WWW.DIGIROVERS.NL en log in! Digirovers is alleen toegankelijk voor Rovers abonnees. Nog geen abonnee, ga dan naar abonnementenpagina van Rovers , meld je aan en ontvang 6 x per jaar Roversmagazine en 6 x per jaar Digirovers! Last but not least kun je ook nog een van de welkomstgeschenken kiezen!

  Uiteraard zijn wij benieuwd wat jullie van deze editie vinden? Reageer op het forum! Vergeet ook de archiefbutton niet, die je toegang geeft tot alle voorgaande edities!

   

  In de nieuwste editie van Digirovers zien we Stef Jansens en Simon Torenbeek aan het werk. Niet lang geleden richtten zij in een lollige bui Project M op! Hun tweede opdracht, verkregen via het Roofvisforum, was het vangen van een 40’er baars en een 80’er snoekbaars. Kijk snel of ze het gelukt is!

  Ondertussen laat Luc Coppens in dezelfde editie alle ins en outs zien van de old skool roofvisserij, ofwel het vissen met de pen, het sleepie en de fireball; al met al een film van bijna 50 minuten, die je gezien moet hebben.

  Vergeet ook zeker niet de verrichtingen van Bart van de Walle en Jouke Buissink, twee ongekende Streetfishing cracks, die hun stad Groningen eens onder de loep leggen, met nuttige info, foto’s en film!

  Voortbordurend op de Nitro X-5 bassboat van Juan Gonzalez in de vorige editie, nu volop aandacht voor de boot van snoekcrack Robert-Paul Wolters. Laat je niet misleiden. Als ‘Ropa’ on fire is, transformeert dit vaartuig in een ware vismachine, waarbij alles afgestemd is op zijn visserij!

  Dit en nog veel meer in Digirovers 10! Beleef het mee!