• GARMIN PANOPTIX LIVESCOPE

   

  Garmin® introduceert Panoptix LiveScope – de eerste en enige live scanningsonar voor Sportvissers

  – Garmin introduceert de Panoptix LiveScope™ waarmee vissers in hoge resolutie live sonarbeelden zien van de gebeurtenissen onder en rondom de boot. Vissen die rondzwemmen, bodemstructuren, zelfs je aas aan de lijn is duidelijk te zien.
  De revolutionaire Garmin Panoptix™ all-seeing sonartechnologie was de eerste waarmee live en real-time sonarbeelden konden worden bekeken. Voor, achter, aan de zijkant en onder de boot, zelfs wanneer deze stil ligt. Nu, met de actieve scanningsmogelijkheden van de Panoptix LiveScope kunnen vissers beelden en bewegingen zo helder en nauwkeurig zien dat het zelfs mogelijk is om onderscheid te maken tussen verschillende soorten vis!

   


  Net als de andere Garmin Panoptix transducers biedt LiveScope two mogelijkheden in één transducer- LiveScope Down en LiveScope Forward – en kan worden geïnstalleerd op de trollingmotor (wordt alleen voor LiveScope Forward geadviseerd) of op de spiegel.
  De transducermodus kan eenvoudig aan de vistechniek worden aangepast. Richt de LiveScope transducer naar voren of naar beneden om heldere beelden van structuren en vissen tot 61 meter rondom of onder de boot te zien – zelfs wanneer de boot stilligt. De weergave wordt automatisch bijgewerkt op uw compatibele Garmin fishfinder.

  Panoptix LiveScope is uitgerust met AHRS (Attitude Heading Reference System) stabilisatie compenseert de bewegingen van de boot, zelfs in ruige omstandigheden, voor een stabiele beeldweergave.

  LiveVü Down

  LiveVü Forward

   

   

  Het Panoptix LiveScope scanning sonarsysteem bevat een compacte GLS 10 sonar black box met een LVS32 transducer en eenvoudige plug-and-play Garmin Marine Network connector, waardoor het gemakkelijk te installeren en naadloos te integreren is met uw compatibele Garmin kaartplotter. Het product wordt geleverd met diverse steunen voor trollingmotor- of spiegelmontage.

  Verkrijgbaarheid
  Het model is compatibel met de GPSMAP® 8400/8600 multifunctionele displays, de GPSMAP 7400/7600, 1022/1222, 1022/1222xsv Touch en 722/922 serie kaartplotters en de7- en 9-inch ECHOMAP® Plus kaartplotter/sonar combinatiemodellen.
  Verkrijgbaarheid De Panoptix LiveScope transducer is naar verwachting leverbaar in juni 2018 voor een adviesverkoopprijs van € 1.999,-.

  Meer informatie over Panoptix Livescope is te vinden op de Garmin website.