• Hengelsportspektakel van het jaar: dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018

  Hengelsportspektakel van het jaar: dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018.

  Eenmalige super deal voor € 9,95 voor de grootste hengelsportbeurs van Europa! LET OP: deze actie is geldig t/m dinsdag 6 november 12:00 uur. Boek hier jouw ticket voor € 9,95 i.p.v. € 14,50 aan de kassa.

  Bestel jouw tickets voor 9,95 euro, klik hier!

  De Hengelsport- en Botenbeurs, die dit jaar van 30 november t/m 2 december zal plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht, zit bomvol met maar liefst 200 stands uit het binnen- en buitenland! We hebben nu een speciale actie voor iedereen die de beurs wil bezoeken. Zorg dat je er ook dit jaar bij bent en niks mist van de nieuwe activiteiten, demonstraties, speciale beursaanbiedingen, goodiebags of de allernieuwste (2019!) producten.

  De beurs is de place to be voor elke roofvisser, karpervisser, vliegvisser, witvisser en zeevisser.

  De beurs is de place to be voor elke roofvisser, karpervisser, vliegvisser, witvisser en zeevisser.

  Programma en deelnemerslijst
  Dit jaar is alweer de zeventiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Tijd voor een feestje en daarom wordt er extra uitgepakt! Naast de lezingen van bekende sportvissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hier meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs. Ook de deelnemerslijst van dit jaar is bekend. Bekijk hier of jouw favoriete bedrijf weer aanwezig is bij de Hengelsport- en Botenbeurs!

  Naast de lezingen van bekende sportvissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

  Handtekeningen scoren bij bekende sportvissers.

  Boten en accessoires
  Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

  Voordelig met NS naar de beurs

  Wil je met veel voordeel naar de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht? Dat kan!
  Wil je met veel voordeel naar de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht? Dat kan! DRT Events heeft een geweldige deal gesloten met de NS. Zo kun je zeer voordelig en relaxed reizen naar de grootste hengelsportbeurs van Europa voor slechts 23 euro. Deze actie is inclusief retourticket en entreeprijs en is geldig door heel Nederland. Klik hier om je NS-tickets te bestellen.

  Bestel de NS-combideal, klik hier!

  Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
  • 200 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa

  Bezoek onze pagina voor de laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl.

  Grootste hengelsportbeurs van Europa.

  Hengelsport- en Botenbeurs logo.