Jeremy Staverman en Jelle de Jong versterken het Abu Garcia/Berkley team!

 


Groot nieuws (wederom) van Abu Garcia en Berkley, want beide merken hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd met het dynamische duo Jeremy Staverman en Jelle de Jong! Beide vissers zijn pas afgelopen winter met elkaar gaan vissen, dus volgens Pro teammanager David van den Brandt kon de timing van de samenwerking met Abu Garcia en Berkley niet beter zijn:


"Ik ben erg blij dat ik zulke bekwame vissers als Jeremy en Jelle in ons team mag verwelkomen. Hun uitgebreide kennis van zo'n beetje alle roofvistechnieken, en hun ervaring op het gebied van productontwikkeling, hebben deze keuze voor ons een gemakkelijke gemaakt. Wij geloven dat Jeremy en Jelle perfect passen bij onze merken, onze producten en de vele doelen die we voor de toekomst hebben.”
Jeremy Staverman glimlacht in overeenstemming:"Onze ambitie is om op het hoogste niveau te kunnen meedoen. Daarvoor is het belangrijk om over de beste producten te beschikken. Abu Garcia en Berkley zijn de perfecte match voor mij. De geschiedenis en de ambitie van deze merken zijn voor mij een inspiratiebron en helpen mij om steeds die extra mijl te gaan. Ik kan niet wachten om deze merken te vertegenwoordigen, vooral samen met mijn teamgenoot Jelle, die het opsporen van grote snoeken tot een ware kunstvorm heeft verheven. Samen vormen we echt een heel sterk team."
Jelle, denkt terug aan waar het allemaal begon:"De zee is de plaats waar ik ben begonnen met vissen. Mijn broers namen me vroeger als kind mee om te vissen op makreel en zeebaars. Later ben ik ook het zoete water opgegaan, waarbij de zoektocht zich vooral op roofvis richtte. Mijn specialiteit is inderdaad het jagen op grote snoeken. Ik vis twee keer per week, dus op een gegeven moment weet je wel hoe en waar je ze kunt vinden. De synergie tussen Jeremy en mij is echt goed en ik kijk ernaar uit om samen met hem deel te nemen aan grote toernooien zoals World Predator Classic en beide edities van de Predator Tour. Ik heb ook echt het gevoel dat de samenwerking met Abu Garcia en Berkley mij zal gaan helpen om mijn visserij naar een nog hoger niveau te tillen. Zowel Jeremy als ik zijn ervan overtuigd dat deze drievoudige verbinding een hele sterke zal blijken te zijn!

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21489

Foto's

92113

likes

269