Lowrance introduceert Livesight Sonartechnologie

LOWRANCE ® BIEDT VISSERS HET VOLLEDIGE OVERZICHT ONDER WATER MET LIVESIGHT SONARTECHNOLOGIE

Lowrance , een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van elektronica voor vissers sinds 1957, kondigde vandaag aan dat de Lowrance LiveSight™ Sonar transducer vanaf mei 2019 verkrijgbaar zal zijn. 

LiveSight Sonar is rechtstreeks compatibel met Lowrance HDS LIVE displays* en biedt gebruikers de mogelijkheid om in real-time aas- en visbewegingen te volgen over een groter dekkingsgebied en grotere afstanden. LiveSight Sonar is de perfecte aanvulling op Active Imaging™, dat SideScan en DownScan Imaging™ met de hoogste resolutie voor het vinden van structuren biedt.

Dit alles, plus CHIRP Sonar voor het eenvoudig identificeren van visdoelen, maakt van HDS LIVE het complete pakket voor vissers die op zoek zijn naar de ultieme oplossing voor het opsporen van vis.

De LiveSight Sonar basistransducer voor HDS LIVE wordt geleverd met drie montagebeugels, waardoor vissers de transducer op elke gewenste plek kunnen monteren. Als LiveSight Sonar naar voren gericht wordt bevestigd op de trollingmotoras, kunnen vissers hun aas uitwerpen in de sonarbundel en de locatie van h et aas en visbewegingen volgen, waardoor het vissen een visuele ervaring wordt.Wanneer LiveSight Sonar naar beneden gericht wordt bevestigd op de trollingmotor of de spiegel van de boot, biedt het systeem zowel een real-time als een traditionele sonarweergave. De combinatie van Lowrance's vertrouwde traditionele sonar en de nieuwe, innovatieve LiveSight Sonar beelden die beweging van visdoelen en beweging van uw aas laten zien, biedt het ideale zicht op vissen die onder en rond de boot zwemmen. Hierdoor hoeven er ook niet meerdere transducers te worden gemonteerd. 

Als u LiveSight Sonar naar voren gericht gebruikt in combinatie met de Lowrance Point-1 GPS-antenne, toont een innovatieve indicator op de kaart de richting van de transducer, zodat vissers zich kunnen richten op een waypoint of het gebied kunnen traceren waar ze vissen. 
"We zijn verheugd LiveSight Sonar te kunnen leveren aan onze HDS LIVE gebruikers", aldus Leif Ottosson, CEO van Navico. "Dankzij de details en het ultieme omgevingsoverzicht met real-time bewegende beelden krijgen vissers een nieuw inzicht in wat er onder en voor hun boot gebeurt, wat een ongeëvenaard voordeel biedt bij het vissen."

De prijs van de LiveSight transducer bedraagt € 1299. Meer informatie over LiveSight Sonar vind je op www.lowrance.com.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21489

Foto's

92113

likes

269