• Lowrance® lanceert Link-6 VHF Radio

  Low profile vaste radio is ruim voorzien van extra mogelijkheden.

  Lowrance, wereldleider op het gebied van visserijelektronica sinds 1956, kondigde eerder deze week een nieuwe, VHF radio aan die geschikt is voor gebruik onder ruwe omstandigheden: de Lowrance Link-6. De veelzijdig te gebruiken Link-6 is ideaal te gebruiken op allerlei boten, van kleine RIBs tot grotere sportvisboten.

  De radio biedt gebruikers een eenvoudige en intuïtieve bediening, de Link-6 bevat een hoge kwaliteit, hoog contrast zwart op wit display dat ook in fel zonlicht nog goed afleesbaar is. Ook de zichtbaarheid ‘s nachts is verbeterd, in de speciale nachtstand is het display minder fel verlicht en zul je in het donker een beter zicht rondom de boot behouden. De kanalen zijn eenvoudig te selecteren, verder is de radio ook goed te bedienen met handschoenen aan. Via een speciale Kanaal 16 knop op het frontpaneel van de radio en op de microfoon hebben bootgebruikers direct toegang tot het kanaal voor noodoproepen.

  Een geïntegreerde noodknop maakt dat er snel een noodsignaal uitgezonden kan worden, indien nodig.

  Een geïntegreerde noodknop maakt dat er snel een noodsignaal uitgezonden kan worden, indien nodig.

  “Effective communication on the water is the foundation of prudent seamanship,” zei Leif Ottosson, CEO, Navico. “Our customers have come to expect all Lowrance products to include intuitive control, reliable operation and rugged dependability – all packed into a stylish and affordable package. Whether just fishing in the shallows or heading offshore, the Link-6 gives anglers the ability to go anywhere with peace of mind.”

  De radio is op diverse wijzen eenvoudig te installeren. Adviesprijzen:
  Lowrance Link-6 VHF Marine Radio 189 euro (ex. BTW);
  Lowrance Link-6 VHF Marine Radio (White) 189 euro (ex. BTW).

  Voor meer informatie over Lowrance en om een dealer bij jou in de buurt te vinden, ga naar www.lowrance.com.